Ted Baker kleden

Belvedere is de grootste leverancier van Ted Baker vloerkleden in Hilversum en het Gooi. Belvedere levert door heel Nederland. Wij hebben enkele stalen van Ted Baker op de toonzaal liggen.

 

 

Ted Baker

Geïnspireerd door zijn epische reizen over de hele wereld, toont de luxueuze tapijtcollectie van Ted zijn beste handwerk tot nu toe. Deze weelderige stukken weven samen zijn aandacht voor detail en iconische prints en bieden een huiselijke sfeer.

 

 

Geschiedenis

Ted Baker begon in 1987 als herenkledingmerk in Glasgow. Hij is daardoor uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk dat nu een prachtige kledinglijn bevat. Ted Baker ontwerpen staan bekend om hun eigentijdse uitstraling, modegericht en aandacht voor fijne details.

Ted Baker heeft nu ook een vloerkledencollectie. Deze vloerkleden zijn geproduceerd in samenwerking met het Nederlandse bedrijf genaamd Brink&Campman. De kleden is een combinatie van kwaliteitsvol vakmanschap en visueel mooie ontwerpen. Dit resulteert in luxe tapijten met een duidelijke uitstraling. Ted Baker tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende eigentijdse designs en kleuren

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Brink & Campman

De collecties van de verschillende merken die door Brink & Campman ontworpen en geproduceerd worden zijn grotendeels in de handtuft techniek uitgevoerd. De zeven merken waarmee we werken zijn gerenommeerde namen uit de internationale mode- en interieurwereld, zoals Ted Baker, Wedgwood, Morris & Co en Harlequin. De design studio werkt hierbij samen met de design studio’s van deze merken, wat herkenbare collecties oplevert vol iconische designs die gegarandeerd een eyecatcher zullen zijn in uw interieur.

 

 

 

Voordelen Belvedere Villa – inrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen,  Weesp Nederhorst den Berg en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch,  Almere, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer  Designers Guild