Traploper

Belvedere heeft zeer veel ervaring met het leggen van traplopers in Hilversum en het Gooi. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van traplopers op gedraaide trappen en brede trapportalen.

 

Traploper Leersum februari 2024

Traploper Leersum februari 2024

 

 Traploper en interieur

Traplopers geven het laatste detail aan het interieur. De trappen worden vaak vergeten maar dit is en blijft altijd een belangrijk detail. De meeste trappen bevinden zich meteen in de gang bij de voordeur. Het is dus essentieel dat de binnenkomst een fijne sfeer geeft zodat u zich meteen thuis voelt. Traplopers stralen luxe af en zo gaat uw trap langer mee.

 

Traploper Bussum

Traploper Bussum

 

Traplopers plaatsen vergt vakmanschap

Traplopers leggen is een vak. Wij snijden de traploper op maat en sealen vervolgens de losse delen. Dit geeft een uitermate mooi en strakke traploper, die exact past. De methodiek om de traploper in de bocht in te naaien passen wij niet toe. Deze techniek om traplopers te maken is weliswaar goedkoper maar geeft een rommelig en armoedig beeld.

 

Louis de Poortere

Louis de Poortere

 

Traploper en Binnenkomst

Hoe belangrijk is de eerste indruk als u ergens naar binnen loopt? Hier wordt gelijk de beleving en sfeer bepaald.  De trap bevindt zich vaak gelijk bij binnenkomst in de hal. Een echte sfeermaker in de ruimte. Door de trap te stofferen ontstaat er een luxe, comfort en sfeer.

 

Traploper

Traploper

 

 

Open trap Amsterdam februari 2021

Open trap Amsterdam februari 2021

Checklist traplopers

Bij het kiezen van een traploper komen de volgende vragen aan de orde

 • Wat wordt het materiaal van de traploper (wol of synthetisch, sisal)
 • Welke type en kleur traploper wil ik
 • Wordt het een egale traploper of gedessineerd
 • Welke  type traproede,  welke kleur,  welke dikte
 • Welke type knoloog wilt u
 • wat wordt de breedte van de traploper
 • laat ik de traploper doorlopen op een evt bordes of overloop
 • afwerking met feston of linnen band

 

Vanzelfsprekend zullen wij u helpen om de juiste keuze te maken

 

Traploper Utrecht, juli 2019

Traploper Utrecht, juli 2019

Merken

 • Stevens and Graham
 • Louis de Poortere
 • Cunera
 • Jules Flipo
 • Carty Lopers

 

Traplopers-Traproedes

Traplopers-Traproedes

traploper-STRIPES-Oskar

traploper-STRIPES-Oskar

 

Wat is een traploper precies

Een traploper bestaat uit stukken tapijt die in het midden van de traptreden bevestigd worden, dit voelt voor veel mensen veel prettiger dan een trap met een harde ondergrond. Het voelt dus veel fijner onder je voeten, ook geeft het een extra stukje uitstraling aan de trap.

Een traploper geeft je trap een mooi uitstraling. Tegenwoordig is er veel keus in de materiaal en de look van de traploper, van modern tot ouderwets en van synthetisch tot wol.

 

 

 

Trap met uitstekende treden

Trap met uitstekende treden

Cunera traplopers

Wanneer u een traploper van het hoogstaande merk Cunera koopt, weet u dat u een kwalitatief goed product koopt. Deze traplopers zijn verkrijgbaar met veel verschillende moderne, traditionele en klassieke designs. Cunera traplopers worden gemaakt van sisal, wol, cocos of een combinatie hiervan.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Jules Flipo - traploper

Jules Flipo – traploper

 

Traplopers Louis de Poortere

Louis de Poortere traplopers worden gemaakt van 80% wol en 20% nylon en hebben een uitstekende kwaliteit. Deze unieke, elegante en tijdloze traplopers zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren en gaan lang mee.

 

Specialist in traplopers voor gedraaide trappen

Wij hebben inmiddels 30 jaar ervaring met het leggen van traplopers voor gedraaide trappen, bordessen en afstapjes. Wij kunnen deze traplopers op maat maken uit een zelf uitgezochte vloerbedekking of kant en klaar voor u laten maken. Recht toe recht trappen zijn bij ons ook in zeer goede handen.

 

Louis de Poortere

Louis de Poortere

 

Voordelen traplopers

Met tapijt op de trap heeft u een vloer die warm en zacht aanvoelt. Trapbekleding of traplopers zorgen daarnaast voor een hele goede geluidsdemping en maken uw trap minder glad waardoor u niet snel zult uitglijden.

 

Klassieke traplopers komen weer in

Jarenlang was de loper uit de gratis. Daarna kwam er een voorzichtige vraag naar moderne lopers. Tegenwoordig is er weer heel veel vraag naar lopers. Ook de vraag naar klassiek lopers is weer terug. Klik hier voor een aantal mogelijkheden.

 

Traplopers voor open trap

Ook op een open trap passen wij het idee van een traploper toe. De traptreden worden dan bekleed met tapijt, terwijl de zij randen open blijven. Een variant hierop is de halve maan traploper.

 

Voordelen traplopers

Traplopers hebben een aantal voordelen:

 1. Het is geluiddempend
 2. Verhoogd loopcomfort
 3. Het straalt klasse uit
 4. Eenvoudiger dan renoveren
 5. Maatwerk
 6. Makkelijk te vervangen
 7. Ruime keuze

 

traploper louis de poortere, san lorenzo

 

Prijzen traplopers

Globaal kunt u voor een traploper denken aan de volgende prijzen:

 • traploper:  van 50 euro tot 125 euro per meter. (gemiddelde trede = 40/50 cm).
 • legloon: 60 euro per trede voor een rechte trap en 60 euro per trede bij een (deels) gedraaide trap.
 • toebehoren: 24 per trede.
 • totaalprijs per traploper (volledig gelegd) start bij 1900 euro voor een gedraaide trap en 1200 euro voor een rechte trap.

 

Ervaring Belvedere

Wij passen veel traplopers toe van Louis de Poortere , Brink&Campman, Bronte, Mid en Jules Flipo. U kunt van de meeste tapijten overigens ook traplopers laten maken. Wij snijden het tapijt en festonneren de randen. Vooral het tapijt van JAB leent zich hiervoor uitstekend.

Een exacte prijsopgave kan alleen worden gemaakt nadat de situatie ter plekke is bekeken. Aan een exacte prijsopgave zijn geen kosten verbonden.

 

Hoogwaardige materialen

Bij Belvedere zijn er alleen maar hoogwaardige materialen te vinden. Hierdoor krijgt de trap een enorme boost, wat luxe, sfeer en kwaliteit uitstraalt. Tevens heeft dit een akoestische werking in de ruimte.

 

Jules Flipo

Jules Flipo

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Trapbekleding

Trapbekleding kan op verschillende manieren gelegd worden. Zo kan er gekozen worden om de gehele trap te bedekken of juist enkel het loopgedeelte. Daarnaast zijn er nog verschillende mogelijkheden qua uitvoering. Zo wordt er gekeken naar de situatie voor het beste resultaat. Hierdoor krijgt uw woning meer persoonlijkheid en ontstaat er een luxe uitstraling bij binnenkomst.

 

Louis de Poortere

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof