Traploper

Belvedere heeft zeer veel ervaring met het leggen van traplopers in Hilversum en het Gooi. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van traplopers op gedraaide trappen en brede trapportalen.

 

 Bussum, januari 2016

 

 loper cunera soest  september 2015

 

Specialist in traplopers voor gedraaide trappen.

Wij hebben inmiddels 30 jaar ervaring met het leggen van traplopers voor gedraaide trappen, bordessen en afstapjes. Wij kunnen deze traplopers op maat maken uit een zelf uitgezochte vloerbedekking of kant en klaar voor u laten maken. Recht toe recht trappen zijn bij ons ook in zeer goede handen.

 

 loper Jules Flipo, baarn 2015

 

laren 2017

 

Traplopers plaatsen vergt vakmanschap.

Traplopers leggen is een vak. Wij snijden de traploper op maat en sealen vervolgens de losse delen. Dit geeft een uitermate mooi en strakke traploper, die exact past. De methodiek om de traploper in de bocht in te naaien passen wij niet toe. Deze techniek om traplopers te maken is weliswaar goedkoper maar geeft een rommelig en armoedig beeld.

 

 

Traplopers voor open trap

Ook op een opentrap passen wij het idee van een traploper toe. De tredes worden dan bekleed met tapijt, terwijl de zijranden open blijven. Een variant hierop is de halve maan traploper.

 

 

 

Prijzen traplopers

globaal kunt u voor een traploper denken aan de volgende prijzen:

traploper:  van 50 euro tot 125 euro per meter. (gemiddelde trede = 40 cm)

legloon: 25 euro per trede voor een rechte trap en 37.50 euro per trede bij een (deels) gedraaide trap

toebehoren: 14.75 per trede

totaalprijs per traploper (volledig gelegd) start bij 1750 euro voor een gedraaide trap en 900 euro voor een rechte trap

Wij passen veel traplopers toe van Louis de Poortere , Brink&Campman, Bronte, Mid en Jules Flipo. U kunt van de meeste tapijten overigens ook traplopers laten maken. Wij snijden het tapijt en festonneren de randen. Vooral het tapijt van JAB leent zich hiervoor uitstekend.

Een exacte prijsopgave kan alleen worden gemaakt nadat de situatie ter plekke is bekeken. Aan een exacte prijsopgave zijn geen kosten verbonden.

 

 

Klassieke traplopers komen weer in.

Jarenlang was de loper uit de gratis. Daarna kwam er een voorzichtige vraag naar moderne lopers. Tegenwoordig is er weer heel veel vraag naar lopers. Ook de vraag naar klassiek lopers is weer terug. Klik hier voor een aantal mogelijkheden.

 

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez