Villa nova carpets

Villa Nova, Belvedere heeft de grootste collectie van Hilversum en het Gooi. Wij kunnen de volledige collectie van Villa Nova leveren en een groot deel van deze collectie is in onze toonzaal aanwezig.

 

 

Villa Nova

Een nieuwe uitdaging is Villa Nova aangegaan. Met een nieuwe samenwerking zijn ze trots om de eerste Rug Collectuion te introduceren. In samenwerking met gespecialiseerde wevers van Louis de Poortere heeft het ontwerpteam van Villa Nova een aantal populaire ontwerpen gemaakt die prachtig vertaald zijn. In vlak weefsel en luxueuze handgetufte tapijten

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen