William Morris kleden

Belvedere is de grootste leverancier van Morris & Co kleden in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de volledige collectie van Morris & Co op onze toonzaal. Wij kunnen alles van Morris&Co leveren door heel Nederland.

 

 

 

Vloerkleden

De vloerkleden van Morris & Co zijn stijlvol en handgemaakt. Daarnaast sluit deze collectie vloerkleden uitstekend aan op de stijlvolle Engelse collectie interieurstoffen. Met de Morris & Co tapijten maakt u een statement in ieder huis. Ieder dessin vertelt haar eigen verhaal en heeft een prachtige uitstraling en een harmonieus kleurenpallet.

 

 Morris & Co: collectie willow bough

 

100% WOL

De Morris & Co vloerkleden zijn van 100% wol en worden ontworpen in Nederland in samenwerking met het designteam van Morris & Co. De vloerkleden zijn laagpolig en handgemaakt. Daardoor ook milieu en diervriendelijk. De duurzame tapijten van Morris&Co zijn een eyecatcher in ieder interieur.

 

Morris & Co: collectie poppy

 

Verkrijgbaar in alle maten;  3 standaard maten

De karpetten zijn verkrijgbaar in drie verschillende standaardmaten: 140 x 200 cm, 170 x 240 cm en 200 x 280 cm. Morris & Co heeft een rijke historie en is herkenbaar aan de unieke styling. Bekijk direct de collectie Morris & Co vloerkleden en u ziet waarom!

 

Prijzen morris kleden  (prijzen 2017)

140 x 200:  619 euro

170 x 240:   899 euro

200 x 280:  1235 euro

Speciale maten: 285 euro per m2

 

 Morris & Co: collectie bachelors button

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagram ziet u de nieuwste collecties voorbij komen. Ook kunt u inspiratie op doen. Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

 

 Morris & Co: collectie Granada

 

Morris & Co: collectie Lodden

 

Morris & Co: collectie seaweed

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • Deskundig advies
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • Financieel krachtig
  • Levenslange service
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez