Hansa

Belvedere is de grootste leverancier van Hansa raamdecoratie in Hilversum en het Gooi. Raamdecoratie van Hansa is zeer fraai afgewerkt en uitermate duurzaam. Wij kunnen alles van Hansa leveren door heel Nederland.

 

Hansa vouwgordijnen

 

Hansa

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol.

Hansa raamdecoratie heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos van sfeervol tot zakelijk, passende raamdecoraties. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en eigentijdse raamdecoraties. Alle raamdecoratie producten van Hansa zijn decoratief, functioneel en worden op maat gemaakt.

 

Hansa raamdecoratie

Hansa heeft verschillende raamdecoraties:

 • Horren
 • Aluminium jaloezieën
 • Houten jaloezieën
 • Rolgordijnen
 • Paneelgordijnen
 • Lamelgordijnen
 • Vouwgordijnen
 • Facetlight gordijnen
 • Plissé gordijnen
 • Duette gordijnen
 • Shutter panels
 • Woodweave

 

Hansa aluminium jaloezieën

 

Aluminium jaloezieën

De Hansa collectie aluminium jaloezieën, ook wel luxaflex® genoemd, omvat in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De 70mm lamelbreedte is een unieke lamelbreedte, deze geeft een erg robuuste uitstraling en creëert het shutter effect.

Uitvoering: Er zijn naast de standaard uitvoering, verschillende modellen leverbaar zoals retro, duolux, privacy en trapezium modellen. De jaloezieën zijn leverbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm. Optioneel kunnen de 50 en 70mm jaloezieën worden uitgevoerd met meer dan 30 kleuren ladderband.

 

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Vouwgordijnen

Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bied Hansa u een sfeervolle collectie vouwgordijnen. De 260 stoffen zijn vooral samengesteld uit kamerhoge stoffen, met polyester garen voor een goede kleurechtheid. De collectie is speciaal samengesteld voor vouw- en paneelgordijnen.

De vouwgordijnen worden geleverd in zes verschillende modellen, met of zonder baleinen en tunnels aan voor of achterzijde, afhankelijk van het model. Er kunnen speciale model types geleverd worden voor erker situaties en het populaire top-down vouwgordijn. De vouwgordijnen kunnen ook worden gevoerd voor meer privacy en zonwering.

 

Hansa paneel gordijnen

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .