Luxaflex, Hilversum en het Gooi

Belvedere is per 1 april 2017 geen  Dealer meer  van Luxaflex.  Wij zijn dealer van Hansa en Sunway. Leveranciers van dezelfde producten  maar dan met een betere  prijs/kwaliteit verhouding.

 

Luxaflex biedt veel mogelijkheden

De  raamdecoratie van Luxaflex biedt veel verschillende mogelijkheden voor zonwering, het regelen van de lichtinval en de mate van inkijk. Kies uit een breed aanbod van stijlen, kleuren, texturen, stoffen, materialen en afwerkingen.

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Afbeeldingsresultaat voor luxaflex

 

Luxaflex is marktleider

Als erkend marktleider lanceert Luxaflex® inventieve nieuwe producten, kleuren en design opties die zowel tijdloos als enorm modebewust zijn. 

Begonnen met een selectie van 25 kleuren, heeft Luxaflex® het aantal opties uitgebreid tot meer dan 215, met keuze uit honderden additionele stoffen, materialen, texturen en bedieningsmechanismen in bijpassende kleuren.

 

Afbeeldingsresultaat voor luxaflex

 

Voordelen van luxaflex

  • Luxaflex is kwalitatief zeer sterk
  • Luxaflex heeft een zeer uitgebreide keuze
  • Luxaflex is marktleider

www.luxaflex.nl

 

Alternatief voor Luxaflex

Bent u zoek naar een alternatief voor Luxaflex met een meer concurrende prijs dank kunt u ook bij ons terecht. Wij voeren ook deze merken.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Hilversum, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e loswal 12, Hilversum, Het Gooi