Shutters

.

Wij zijn gestopt met de verkoop van Shutters.  Inmiddels werken wij alleen met houten lamellen en woodblinds.

 

Shutters brengen sfeer in uw huis en zorgen voor een fantastische filtering van het Licht. Wij hebben veel ervaring met het aanbrengen van shutters in fraaie landhuizen en villa’s in Hilversum, het Gooi en omstreken.

 

 

Voordelen

  • Zij vormen een sfeervolle blikvanger. Het is  iets bijzonders.
  • Zijn duurzaam  en verhogen de waarde van uw villa.
  • Zijn eenvoudig schoon te houden.  (wordt daarom ook toegepast bij allergien)
  • U kunt de lichtinval perfect regelen. Helemaal dicht of open, of half geopend.
  • Bieden privacy.
  • Werken isolerend. Warm in de winter en koel in de zomer.

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 

Prijzen

Wij verkopen alleen shutters van het beste elzen, abachi en eiken hout.  Deze houtsoorten zijn sterk en vochtbestendig. Daar hebben wij de beste ervaringen mee. MDF shutters worden snel te zwaar en gaan dan hangen. Wij verkopen daarom geen MDF shutters.

De prijsstelling bij shutters is relatief eenvoudig. Alles wordt teruggerekend naar een m2 prijs. Met een uitvoering van 350 euro per m2 kunt u in de meeste gevallen uit de voeten.

 

Fabricage en levertijd

De meeste Shutters worden in china gemaakt. De levertijd bedraagt daarom meestal 2 tot 3 maanden. Onze shutters worden allen in Europa gemaakt. Hierdoor hebben wij een levertijd van 4 tot 6 weken. Ook aanpassingen worden bij ons veel sneller gerealiseerd dan gebruikelijk.

 

Afwijkende maten.

Shutters kunnen eigenlijk alle soorten bestaande ramen af dekken. het is geen probleem dat het raamschuin,  rond is, heel hoog, of heel breed. Altijd is er een oplossing mogelijk. Hele brede shutters kunnen ook op een rail geplaatst worden. U kunt een shutterpanelen  dan in zijn geheel naar de zijkanten schuiven.

 

In de badkamer

Een aantal uitvoeringen kunt u zonder enig probleem in de badkamer toepassen. Het is verstandig om voor de schanieren een RVS uitvoering te kiezen. De meeste houtsoorten zijn bestand tegen de vochtigheid.

 

Buiten

weerbestendige houten shutter uitvoeringen kunt u prima buiten gebruiken.

 

Warmte isolatie

Shutters houden in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.

 

kleuren

De meest gebruikte kleur voor shutters  is wit. Wit heeft de volgende voordelen:

  • Brengt meer licht in de kamer
  • Wit is goed schoon te houden
  • wit geeft minder contrast en is daarom rustiger voor uw ogen.
  • Witte shutters combineren eenvoudig.

Van wege de sfeer of gewenste uitstraling wordt ook voor ander kleuren gekozen. Onze shutters zijn ,tegen meerprijs, leverbaar in alle ralkleuren en in verschillende houtuitvoeringen als eiken.

 

 Sluiting lamellen

U kunt de lamellen sluiten via een stok die op de lamellen is bevestigd.

Er is ook sluiting die u niet ziet (de astragaal sluiting). Deze is in de lamellen verwerkt. De lamellen verstelt u door 1 lamel op een neer te bewegen. Alle andere lamellen volgen dan. Deze sluiting kent een meerprijs van 10%

 

Openen

Shutters kunt u openen. Ze zijn namelijk opgebouwd uit deurtjes” die in een frame zijn geplaatst. Die deurtjes kunnen uit 1 deel bestaan of uit 2 delen die schanieren.

 

 

In de slaapkamer

Shutters laten ook in gesloten stand altijd wat licht door.  Indien u shutters wilt gebruiken in de slaapkamer en het licht sterk wilt beperken adviseren wij u de avantgarde shutters. Hier zijn de lamellen afgeplat waardoor de shutters beter afsluiten. wenst u uw slaapkamer 100% lichtdicht dan vormen shutters geen goede oplossing.

 

Alternatief

Indien een shutteroplossing te massief wordt zijn houten lamellen een goed alternatief. De lamellen zijn dunner en  het zijframe ontbreekt. Wij hebben een hele mooie collectie houten lamellen van Hansa. U kunt ze krijgen met koord of ladderband (in elk gewenste kleur)

 

 

Gemaakt van FSC gecertificeerd hout.

Onze shutters worden gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Dit past in ons streven naar de realisatie van een zo  duurzaam mogelijk bedrijf.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof