Sunway houten lamellen

Sunway houten lamellen is de leverancier van exclusieve raambekleding in Nederland en heeft meer oog voor kwaliteit en functionaliteit dan de andere merken. Belvedere is de grootste Sunway Dealer van Hilversum en het Gooi.

 

sunway houten lamel zwart

 

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Houten jaloezieën creëren een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

 

Sunway Houten jaloezieën

Sunway Houten jaloezieën

 

Jaloezieën

Het kenmerk is dat jaloezieën veel controle bieden over de lichtinval. Deze controle biedt twee voordelen:

 • De mogelijkheid om met licht te spelen
 • De mogelijkheid om de mate van privacy te bepalen

 

Spinde-Next-Sunway-Houten-Jaloezie-lamellen-Zwolle-6

Spinde-Next-Sunway-Houten-Jaloezie-lamellen-Zwolle-6

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Sunway houten lamellen

Sunway houten lamellen

Sfeervol

De houten jaloezieën geven een warm, natuurlijk en sfeervol effect in het interieur. Door Sunway te gebruiken breng je sfeer aan in de woning. De hoogwaardige materialen zorgen voor een uitstekende kwaliteit.

 

Bamboe lamellen

Lamellen

 

Sunway Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie. Wij inspireren u graag met de SUNWAY houten jaloezieën.

 

sunway houten lamel wit

 

Collectie

De Sunway houtencollectie heeft 3 series: Memphis, Boston en Detroit

 • Memphis: De Memphis serie is gemaakt van Abachihout. De 50 en 70 mm brede lamellen zijn leverbaar tot een jaloeziebreedte van 300cm. Biedt 160 kleuren
 • Boston: De Boston serie is gemaakt van Basswood. De 35 en 50 mm brede lamellen zijn leverbaar tot een jaloeziebreedte van 280cm
 • Detroit: De Detroitserie bestaat uit Foamwoord. Detroit is geschikt voor vochtige ruimtes

De hele serie is leverbaar met zijdeglans, matte en hoogglans finish.

 

Houten lamellen

Houten lamellen

 

Bamboo collectie van Sunway

Nieuw is de collectie bestaande uit jaloezieën van bamboe: De Memphis Bamboo collectie. Bamboe is door de snelle groei in cultuurbossen bijzonder duurzaam. De collectie omvat 8 actuele kleuren. De lamellen zijn op 50mm en 70mm breedte leverbaar in de standaard uitvoeringen.

 

sunway houten lamel off white

 

Memphis

In aanvulling op de Memphis zijdeglans, Memphis High Gloss (pianolak) en de Memphis Shine collectie hebben we nu weer een prachtige hout-update voor u: De Memphis Mat collectie en de Memphis Bamboo collectie

De Memphis Mat collectie bestaat uit 16 items, uitgevoerd in een matte finish, perfect passend in de huidige trend. Het kleurenpalet sluit aan bij de bestaande Memphis collecties.

Ook nieuw in de houtcollectie is de optie Privacy blind, waarbij er geen geponste koordgaten zichtbaar zijn in de jaloezie. Dit zorgt voor meer privacy en betere daglichtwering dan bij een standaard jaloezie en geeft een rustig totaalbeeld. Deze optie is leverbaar voor 50 mm en 70 mm houten jaloezieën, in de Standaard uitvoering van Memphis en Memphis Bamboo.

 

Memphis – Woodweave combinatie

De Woodweave blinds kunnen goed gecombineerd worden met houten jaloezieën.  Woodweave blinds zijn gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Geeft een ruimte een unieke en warme uitstraling.

De Memphis houten jaloezie serie komt qua kleuren zeer overeen. Veel witte en vergrijsde tinten als grijsgroen en taupe, aangevuld met een brede range aan natuurlijke beitskleuren.

Het houten optrekgordijn wordt afgebiesd met een bies in matchende of contrasterende kleur.

 

Houten lamellen

 

Memphis Shine

De Memphis Shine collectie bestaat uit maar liefst 24 hoogglans kleuren, bestaande uit 16 geverfde kleuren en 8 natuurlijke beitskleuren. Het kleurenpalet sluit aan bij de bestaande Memphis houtcollectie en bevat veel witten en vergrijsde kleuren als grijsgroen en taupe.

De lamellen zijn op 50 mm en 70 mm breedte leverbaar in de Standaard uitvoering (met gesloten bovenbak) en Original uitvoering (met open bovenbak), compleet uitgevoerd in hoogglans.

 

Memphis Shine

Memphis Shine

 

Opties

 • Verschillende lamelbreedtes.
 • Uitvoering in mat zijdeglans of hoogglans.
 • Ladder band van 1 cm.
 • Gesloten boven bak of een open retro variant.
 • Elektrische bediening.

 

Sunway - Houten Jaloezieën

Sunway – Houten Jaloezieën

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

 

FSC® keurmerk

SUNWAY® houdt rekening met het milieu. De gehele collectie houten jaloezieën van Abachi hout is gecertificeerd met nummer SCS-COC-002689. Dit betekent dat het hout uit een verantwoord bosbeheer komt. Zo worden er nieuwe bomen geplant als er bomen worden omgehakt.

 

Sunway - Houten Jaloezie

Sunway – Houten Jaloezie

 

Houten jaloezieën

Het grote voordeel van jaloezieën met hout tegenover andere materialen, is de natuurlijke kleur van het licht dat naar binnen valt. Als u de jaloezieën  half open zet, komt er een mooie, gefilterde, warme kleur licht naar binnen. In de woonkamer staat dat uitnodigend, terwijl houten jaloezieën in de slaapkamer voor prettig wakker worden in zacht licht zorgen.

Anders dan hanggordijnen of vouwgordijnen van textiel nemen houten lamellen weinig ruimte in, trekken ze weinig stof aan en zijn ze heel makkelijk te reinigen. En het rustieke materiaal hout geeft al gauw meer sfeer.

Hout is volgens de feng shui filosofie een belangrijk element in de cyclus van het leven. Hout staat voor groei, tolerantie en creativiteit.

 

 

Meer informatie gordijnen:

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Sunway houten lamellen

 

Verticale jaloezieën

Sunway heeft ook verticale jaloezieën in de collectie. Dit geeft een hele andere dimensie aan de ruimte dan horizontaal. Sunway® biedt verticale lamellen van verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden

 

Ladderkoord of ladderband

SUNWAY® Houten Jaloezieën zijn leverbaar met ladderkoord of ladderband in verschillende kleuren en breedtes (10 mm, 25mm en 38 mm).

 

Gesloten of open bovenbak

Houten Jaloezieën kunnen geleverd worden in twee uitvoeringen: met een gesloten bovenbak (met een houten koof) of de fraaie open retro-variant, de Original uitvoering.

 

Koord- en elektrische bediening

De SUNWAY® Houten Jaloezieën zijn leverbaar met 2 bedieningsopties: koordbediening of elektrische bediening.

 

Vochtige ruimtes

De SUNWAY® Detroit serie bestaat uit Foamwood en is daardoor zeer geschikt voor vochtige ruimtes.

 

 

 

Sunway verticale jaloezieën

Sunway verticale jaloezieën

 

Gemotoriseerde bediening

Naast koordbediening kunnen de SUNWAY®Houten Jaloezieën worden geleverd met gemotoriseerde bediening. Hierbij heeft u de keuze uit een accumotor en een 230V motor.

 

Sunway - Houten lamellen

Sunway – Houten lamellen

 

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof