Sunway houten lamellen

Sunway houten lamellen is de leverancier van exclusieve raambekleding in Nederland en heeft meer oog voor kwaliteit en functionaliteit dan de andere merken. Belvedere is de grootste Sunway Dealer van Hilversum en het Gooi.

 

Jaloezieën

Het kenmerk is dat jaloezieën veel controle bieden over de lichtinval. Deze controle biedt twee voordelen:

 • De mogelijkheid om met licht te spelen
 • De mogelijkheid om de mate van privacy te bepalen

 

Sunway Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie. Wij inspireren u graag met de SUNWAY houten jaloezieën.

 

 

Collectie

De Sunway houtencollectie heeft 3 series: Memphis, Boston en Detroit

 • Memphis: De Memphis serie is gemaakt van Abachihout. De 50 en 70 mm brede lamellen zijn leverbaar tot een jaloeziebreedte van 300cm. Biedt 160 kleuren
 • Boston: De Boston serie is gemaakt van Basswood. De 35 en 50 mm brede lamellen zijn leverbaar tot een jaloeziebreedte van 280cm
 • Detroit: De Detroitserie bestaat uit Foamwoord. Detroit is geschikt voor vochtige ruimtes

De hele serie is leverbaar met zijdeglans, matte en hoogglans finish.

Bamboo collectie

Nieuw is de collectie bestaande uit jaloezieën van bamboe: De Memphis Bamboo collectie. Bamboe is door de snelle groei in cultuurbossen bijzonder duurzaam. De collectie omvat 8 actuele kleuren. De lamellen zijn op 50mm en 70mm breedte leverbaar in de standaard uitvoeringen.

 

 

Memphis

In aanvulling op de Memphis zijdeglans, Memphis High Gloss (pianolak) en de Memphis Shine collectie hebben we nu weer een prachtige hout-update voor u: De Memphis Mat collectie en de Memphis Bamboo collectie

De Memphis Mat collectie bestaat uit 16 items, uitgevoerd in een matte finish, perfect passend in de huidige trend. Het kleurenpalet sluit aan bij de bestaande Memphis collecties.

Ook nieuw in de houtcollectie is de optie Privacy blind, waarbij er geen geponste koordgaten zichtbaar zijn in de jaloezie. Dit zorgt voor meer privacy en betere daglichtwering dan bij een standaard jaloezie en geeft een rustig totaalbeeld. Deze optie is leverbaar voor 50 mm en 70 mm houten jaloezieën, in de Standaard uitvoering van Memphis en Memphis Bamboo.

 

Memphis – Woodweave combinatie

De Woodweave blinds kunnen goed gecombineerd worden met houten jaloezieën.  Woodweave blinds zijn gemaakt van geweven hout en in verschillende weefstructuren en modellen verkrijgbaar. Geeft een ruimte een unieke en warme uitstraling.

De Memphis houten jaloezie serie komt qua kleuren zeer overeen. Veel witte en vergrijsde tinten als grijsgroen en taupe, aangevuld met een brede range aan natuurlijke beitskleuren.

Het houten optrekgordijn wordt afgebiesd met een bies in matchende of contrasterende kleur.

 

 

Opties

 • Verschillende lamelbreedtes.
 • Uitvoering in mat zijdeglans of hoogglans.
 • Ladder band van 1 cm.
 • Gesloten boven bak of een open retro variant.
 • Elektrische bediening.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

FSC® keurmerk

SUNWAY® houdt rekening met het milieu. De gehele collectie houten jaloezieën van Abachi hout is gecertificeerd met nummer SCS-COC-002689.

 

Meer informatie gordijnen:

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

 

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren