Unilux horren

Belvedere villa-inrichting is de grootste leverancier van Unilux horren van Hilversum en t’ Gooi. Belvedere kan alles van Unilux horren leveren door heel Nederland.

 

Unilux horren

Unilux horren

Unilux is specialist in horren op maat. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen zij een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. Wij ontwikkelen en fabriceren horren in onze Nederlandse fabriek, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit én een snelle levering.

 

De horren top drie; alle kleuren mogelijk!

Alle horren van Unilux zijn eenvoudig samen te stellen met behulp van duidelijke video’s en een 3D configurator. Zo kunt u gelijk zien hoe het eruit komt te zien.

 

  • Plissé hordeur & plissé raamhor

De plissé hordeur van Unilux is de meest verkochte hordeur van Nederland, en met een reden. Unilux introduceerde de Japanse plissé hordeuren als eerste in Europa in 1999. In 2013 zijn deze verouderde Japanse plissé hordeuren geheel vernieuwd en de Plisséfit is de sterk verbeterde opvolger. De gepatenteerde Plisséfit wordt nu volledig in Nederland geproduceerd en kan zowel op- als in de dag gemonteerd worden. Daarmee is de gaaskwaliteit is ook sterk verbeterd. De geplisseerde raamhorren van Unilux zijn van hoge kwaliteit en vormen samen met de plisséfit deuren een mooi geheel.

 

  • Rolhordeur & rollende raamhor

De rolhordeur van Unilux; de comfort, is de prijsvriendelijke oplossing voor uw deur.De raamrolhor of rollende raamhorren van Unilux sluiten u ramen perfect af zodat u ’s nachts goed kunt slapen. U kunt kiezen uit de luxe Super+ of de budget Comfort raamrolhor.

 

  • Vaste hordeur & vaste raamhor

De vaste hordeuren van Unilux zijn luxe oplossingen die alleen door een vakkundige dealer geïnstalleerd kunnen worden. Een vaste raamhor klemt u tussen kozijn zonder te schroeven (Inklemhor), plaatst u eenvoudig voor uw raam (Raamhor Scharnierend) of bedien u eenvoudig met veerstiften (Veerstifthor).

 

raamplisse

 

Een begrip in Nederland

Unilux horren zijn een begrip in Nederland. Met een eigen fabriek in Nederland beheersen zij alle processen, van productontwikkeling tot levering, ook het repareren doen zij zelf in eigen huis. Zij kunnen dus altijd de beste kwaliteit maatwerk leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Ook in het hoogseizoen, juist dan moet u van Unilex op aan kunnen.

‘De beste kwaliteit, de snelste levering:
zaken waar we trots op zijn.’

Bij Unilux werken ze continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt en nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengt.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Unilux slider

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof