Unilux horren

Belvedere villa-inrichting is de grootste leverancier van Unilux horren van Hilversum en t’ Gooi. Belvedere kan alles van Unilux horren leveren door heel Nederland.

 

Unilux horren

Unilux horren

Unilux is specialist in horren op maat. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen zij een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. Zij ontwikkelen en fabriceren horren in onze Nederlandse fabriek, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit én een snelle levering.

Sinds 1990 produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. Ze beheersen alle processen, van productontwikkeling tot levering. Dit beidt Unilux de mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk horren te leveren.

 

Unilux - Hordeuren

Unilux – Hordeuren

 

De horren top drie; alle kleuren mogelijk!

Alle horren van Unilux zijn eenvoudig samen te stellen met behulp van duidelijke video’s en een 3D configurator. Zo kunt u gelijk zien hoe het eruit komt te zien.

 

 • Plissé hordeur & plissé raamhor

De plissé hordeur van Unilux is de meest verkochte hordeur van Nederland, en met een reden. Unilux introduceerde de Japanse plissé hordeuren als eerste in Europa in 1999. In 2013 zijn deze verouderde Japanse plissé hordeuren geheel vernieuwd en de Plisséfit is de sterk verbeterde opvolger. De gepatenteerde Plisséfit wordt nu volledig in Nederland geproduceerd en kan zowel op- als in de dag gemonteerd worden. Daarmee is de gaaskwaliteit is ook sterk verbeterd. De geplisseerde raamhorren van Unilux zijn van hoge kwaliteit en vormen samen met de plisséfit deuren een mooi geheel.

 

 • Rolhordeur & rollende raamhor

De rolhordeur van Unilux; de comfort, is de prijsvriendelijke oplossing voor uw deur.De raamrolhor of rollende raamhorren van Unilux sluiten u ramen perfect af zodat u ’s nachts goed kunt slapen. U kunt kiezen uit de luxe Super+ of de budget Comfort raamrolhor.

 

 • Vaste hordeur & vaste raamhor

De vaste hordeuren van Unilux zijn luxe oplossingen die alleen door een vakkundige dealer geïnstalleerd kunnen worden. Een vaste raamhor klemt u tussen kozijn zonder te schroeven (Inklemhor), plaatst u eenvoudig voor uw raam (Raamhor Scharnierend) of bedien u eenvoudig met veerstiften (Veerstifthor).

 

raamplisse

 

Een begrip in Nederland

Unilux horren zijn een begrip in Nederland. Met een eigen fabriek in Nederland beheersen zij alle processen, van productontwikkeling tot levering, ook het repareren doen zij zelf in eigen huis. Zij kunnen dus altijd de beste kwaliteit maatwerk leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Ook in het hoogseizoen, juist dan moet u van Unilex op aan kunnen.

‘De beste kwaliteit, de snelste levering:
zaken waar we trots op zijn.’

Bij Unilux werken ze continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt en nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengt.

 

Unilux - Hordeuren

Unilux – Hordeuren

 

Hordeuren

Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moet dus zeer degelijk zijn. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen.

Unilux hordeuren en raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In onze hordeuren zit daarom zwart gaas. Montage van de hordeur op maat is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn)

 

Plissehordeur 

In onze Plisséfit plisséhordeur vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur. De plisséhordeur is de best verkochte deurhor in Nederland! En daar zijn zij trots op !

 

Vaste hordeur of schuifhordeuren

Het gaas in deze hordeur zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze typen hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Deze hordeur wordt ook altijd helemaal op maat gemaakt dus hij past zeker. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een hordeur dus ook rekening houden met je huisdier!

 

Rolhordeur

Gaas rolt op in een cassette. Een voordeel is dat deze deurhor minder ruimte inneemt, als budget oplossing soms geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden

 

Unilux hordeur

Unilux hordeur

 

Raamhorren

Raamhorren worden in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Iedere Unilux raamhor is van recyclebaar aluminium,, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kan een Unilux raamhor altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Het horrengaas voor het raam is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren. Montage is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn).

 

Unilux - Hordeuren

Unilux – Hordeuren

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • deskundig advies
 • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • financieel krachtig
 • levenslange service
 • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Unilux slider

 

5 redenen om voor een Unilux hor te kiezen

 • Altijd een oplossing: ongeacht te maten van je kozijnen of het type deuren en maten
 • Reperatieservice: Unilux horren kunnen bij Unilux gemaakt worden.
 • Duurzame oplossing: Een Unilux hor gaat jaren mee. Juist daarom geeft Unilux 5 jaar garantie.
 • Snelle levering: Binnen 2 weken leverbaar
 • Nederlandse kwaliteit: de horren worden volledig in Nederland door experts gefabriceerd

 

Andere producten

 • Topspin (bijzondere zon-en lichtwering). Het is een innovatieve zonwering oplossing van Unilux die optimaal geschikt is voor utiliteitsgebouwen.
 • Fractions. Aluminum shutters: De opmars van het duurzame aluminium in het woonsegment is onomkeerbaar. En dat is mede te danken aan de unieke eigenschappen van aluminium. Fractions vormgen de nieuwste innovatie op het vlak van raamdecoratie. Fractions creëren romantische lichtinval van shutters op een verfijnde en elegante manier. Ze bieden namelijk de mogelijkheid te spelen tussen open en dicht en om de gewenste lichtintensiteit in de ruimte zelf te bepalen; ze vormen zo een ware dans van bewegende patronen.

 

Unilux - Fractions

Unilux – Fractions

 

Meer informatie

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof