Velux rolgordijnen

Velux is de leverancier van exclusieve raambekleding in Nederland en heeft meer oog voor kwaliteit en functionaliteit dan de andere merken dakramen.

Belvedere is de grootste Velux Dealer van Hilversum en het Gooi. Wij leveren velux rolgordijnen door heel Nederland.

 

velux Rolgordijnen

 

Waarom Velux

  • Snelle & eenvoudige montage
  • 3 jaar fabrieksgarantie op alle gordijnen
  • Gratis kleurstalen
  • Onze Rolgordijnen zijn OEKO-TEX gecertificeerd

 

Velux verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

 

Velux Rolgordijn

Raamdecoratieproducten en buitenzonweringen zijn de eenvoudigste manieren om het wooncomfort in huis snel te verhogen.

Velux biedt een breed assortiment aan producten voor warmtewering, verduistering, isolatie, privacy en decoratie. Voor elk interieur is er een oplossing!

Een VELUX rolgordijn is een eenvoudige en stijlvolle manier om binnenvallend daglicht te verzachten en privacy aan uw kamer toe te voegen.

VELUX rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. Daarnaast zijn de rolgordijnen verkrijgbaar in 15 fantastische kleuren en dessins.

 

Velux rolgordijn Verduisterend

Het VELUX verduisterend rolgordijn houdt al het licht buiten en biedt een totale verduistering. Het is ideaal voor slaapkamers, waar u volledige controle over het licht nodig heeft voor een goede nachtrust of een verkwikkend middagdutje. Het verduisterende rolgordijn past perfect bij uw VELUX dakramen en zijn leverbaar in een breed assortiment kleuren en patronen die uw interieur als geen ander complementeren.

 

"Velux-1024x366.jpg

 

Zijdegeleiders voor velux rolgordijn

Maak een keuze uit witgelakte of geborsteld aluminium zijgeleiders. zijgeleiders passen perfect bij je witte VELUX dakramen.

 

 

Voordelen van Velux ramen plaatsen

Een dakraam is binnen enkele uren geplaatst zonder dat u daarvoor het dak op moet. Een Velux dakraam zorgt voor meer daglicht in uw woning en daarnaast ook nog eens voor een mooi uitzicht. Door het plaatsen van een dakraam zorgt u voor meer ventilatie, waarvoor u niet het hele raam open hoeft te zetten. Een Velux raam heeft namelijk een ventilatie stand waarbij de frisse lucht door een klein kiertje uw woning binnenkomt. Andere voordelen die het plaatsen van Velux ramen met zich meebrengen zijn dat u warmte in uw huis krijgt door zonlicht en het besparen op uw elektriciteit omdat u door het ligt de lampen niet hoeft aan te zetten.

 

 

Velux rolgordijn

Velux rolgordijn

 

 

Collectie Union

Spannende en nieuwe kleuren. Nieuwe producten die fantastische stijlen koppelen aan hoogkwalitatieve stoffen met bewezen functionaliteit. Een collectie die speciaal voor de klant is samengesteld in samenwerking met het trendbureau Trend Union uit Parijs.

 

Duurzaamheid

Ze erkennen het belang van duurzaam bosbeheer als onderdeel van onze inspanningen om het milieu te beschermen, biodiversiteit te waarborgen, klimaatverandering aan te pakken en de rechten van lokale gemeenschappen in beboste gebieden te beschermen.

Alle producten worden vervaardigd in eigen fabrieken. Alle fabrieken in Europa zijn FSC en PEFC gecertificeerd.

Hierdoor werken we samen mee aan een betere wereld

 

Velux gordijnen

Velux gordijnen

 

CE-Markering

Het doel van de CE-markering is het verwezenlijken van de Europese interne markt door het wegnemen van technische handelsbelemmeringen binnen Europa, zoals nationale goedkeuringen en het verplichte gebruik van nationale testnormen en testinstituten.

"<yoastmark

Buitenzonwering

VELUX buitenzonweringen verminderen zonnewarmte door de zonnestralen tegen te houden voor ze het glas raken. Daardoor blijft de hitte buiten en geniet jij binnen van een koele, aangename temperatuur. Het transparante screendoek zorgt dat het uitzicht naar buiten behouden blijft en de kamer licht blijft. VELUX buitenzonweringen zijn eenvoudig en snel van binnenuit te monteren en zijn daardoor de makkelijkste oplossing om jouw kamer tegen de warmte te beschermen.
Velux Buitenzonwering

Velux Buitenzonwering rolluiken

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi. En heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof