Rolgordijnen, Hilversum en het Gooi

Belvedere heeft de meest uitgebreide collectie rolgordijnen van Hilversum en het Gooi.

De nieuwe generatie rolgordijnen voldoet niet meer aan het beeld van goedkoop, kil en hard. Door het gebruik van nieuwe productiemethoden en de toepassing van fijnere stoffen vormen rolgordijnen de moderne, betaalbare smaakmakers in het interieur.

 

 

Voordelen rolgordijnen van Belvedere

  • Wij hebben een zeer grote keuze.
  • Wij meten de rolgordijnen bij u in en zorgen voor deskundige plaatsing.
  • Wij leveren rolgordijnen op 0.5 cm nauwkeurig.
  • Onze rolgordijnen hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
  • Onze rolgordijnen hebben een natuurlijke uitstraling.
  • Onze rolgordijnen hebben een scherpe prijs kwaliteit verhouding.

 

 

Natuurlijke uitstraling rolgordijnen

Rolgordijnen hebben de afgelopen jaren een steeds natuurlijke uitstraling gekregen. Door het gebruik van nieuwe materialen zijn rolgordijnen veel beter dan vroeger om sfeer te creëren in uw huis. Rolgordijnen kunnen daardoor tegenwoordig ook prima in de huiskamer worden toegepast.

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loodrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Onze merken rolgordijnen

 

 

Rolgordijnen kunnen goed als zonwering dienen

Rolgordijnen kunnen volledig zonwerend worden gemaakt. Hierdoor blijven zon en warmte buiten.  Er is ook minder kans dat tapijt en meubels door het zonlicht verkleuren. Deze rolgordijnen hebben vaak een aluminium laagje aan de buitenkant, die het zonlicht direct reflecteert. Er is ook een grote keuze zonder aluminium laag.

 

Maximale breedte rolgordijnen

De maximale breedte bedraagt 3.40 meter. Indien u kiest voor Elektrisch is de maximale breedte 5 meter.

 

 

Brandveiligheid van rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen ook  gemaakt worden van  brandvertragende stoffen. Bij brand vat het rolgordijn niet direct vlam.  Het brandproces wordt vertraagd.

 

Bediening van rolgordijnen

De meeste rolgordijnen kunnen bediend worden met een trekkoord. Dit trekkoord kan aan de rechter of linker kant worden bevestigd.  Rolgordijnen kunnen ook elektrisch worden bediend.

 

 

Verduisterend rolgordijn

Deze rolgordijn zijn gemaakt van verduisterende stof die via een zijprofiel wordt geleid. Door dit zijprofiel voorkomt u dat er aan de zijkant licht binnen valt. Deze rolgordijnen worden tot max 2.20 meter breed geleverd.

 

Rolgordijn en sfeer

Van Oudsher zijn rolgordijn geen grote sfeermakers. De laatste jaren is er een trend ontstaan met nieuwe vaak transparante stoffen die wel goed passen in een sfeervol interieur.

 

Rolgordijnen van Hout

Inspringend op de trend naar natuurlijk materialen, worden er tegenwoordig ook rolgordijnen gemaakt van houten lamellen. Deze worden gemaakt in natuurlijke oorspronkelijke kleuren en bestaan uit gekoppelde smalle lamellen. Wij hebben hiervoor een mooie collectie van Hansa.

 

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Tempur kussens Tempur matrassen tempur reismatrassen Kreamat bedden Brinkhaus dekbedden Brinkhaus kussens Inside vouwgordijnen Flowform bedden gordijnen tapijt woninginrichting cunera tapijt luxaflex vouwgordijnen kreamat tempur oplegmatras meubelstoffen overzicht bedden