Vouwgordijnen, Hilversum en het Gooi

Belvedere heeft de grootste collectie vouwgordijnen van Hilversum en het Gooi.  Wij voeren alle bekende merken en leveren snel tegen een scherpe prijs.

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies en  U zult zien dat wij alles in het werk stellen om te zorgen dat de vouwgordijnen uw huis daadwerkelijk verfraaien.

 

 

Wat maakt vouwgordijnen van Belvedere zo bijzonder

  • U ontvangt 10 jaar garantie op het trekmechanisme van onze inside vouwgordijnen
  • De vouwgordijnen kunnen op een halve cm nauwkeurig op maat worden gemaakt
  • U ontvangt levenslange service op uw vouwgordijnen
  • Wij leveren vouwgordijnen in duizenden stoffen en kleuren
  • Onze vouwgordijnen hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • De specialist in vouwgordijnen voor Hilversum en het Gooi

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den haag, Amersfoort en Utrecht en Almere onze zaak te vinden.

 

vouwgordijn

 

Inside vouwgordijnen

We verkopen vouwgordijnen van alle belangrijke leveranciers zoals luxaflex en B&C. De beste ervaringen hebben wij met Inside vouwgordijnen. Inside levert kwalitatief zeer goede en strak uitgevoerde vouwgordijnen. Bovendien beschikt Inside over een zeer goed service apparaat. Inside garandeert hierdoor 10 jaar garantie op het treksysteem van de vouwgordijnen.

Inside vouwgordijnen worden gemaakt door shadow in België. Naast de toepassing van een brede range aan stoffen, heeft Shadow als enige leverancier van vouwgordijnen de mogelijkheid om een stof in 120 verschillende kleur nuances te kiezen. Hierdoor kunt u exact de juiste kleur kiezen die past bij u interieur past.

www.shadow.be

 

welke stoffen zijn er voor vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen van veel stoffen gemaakt worden en uiteraard hangt de keuze voornamelijk af van uw smaak en wensen. Bij de keuze van een stof zijn er een aantal zaken waarop u moet letten.

 

vouwgordijnen

 

Krimp van vouwgordijnen

Blinds gemaakt van natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen en wol kunnen al krimpen als deze alleen maar voor het raam hangen. Zeker als u deze zult gaan wassen zal de krimp boven de 2 % uitkomen. Wij adviseren dan ook uw keuze te maken uit de ruime collectie polyester stoffen welke nagenoeg bijna geen krimp kennen. Mocht u toch voor een natuurlijke stof kiezen dan raden wij u aan deze voor te laten krimpen via een stomerij.

 

Breedte van uw vouwgordijn

Ook de breedte van uw vouwgordijn speelt een rol in de keuze van de stof. Alle vouwgordijnen tot een breedte van 1.30 mtr. kunnen naadloos uit een stof van 1.40 breed gemaakt worden. Is uw vouwgordijn breder dan krijgt u te maken met een naad in het midden en of aan de zijkanten van de blinds. Voor bredere vouwgordijnen adviseren wij dan ook te kiezen voor een kamerhoge stof. Deze stoffen hebben een breedte tot 3 meter.

 

Lichtdichtheid van het vouwgordijn

Als eerste moet u bepalen of u een vouwgordijn wilt laten maken in een transparante of dichte stof.  Bij een transparante stof ontstaat er ’s avonds enig zicht op uw kamer.

 

 

Niet alle stoffen zijn geschikt als vouwgordijn

Helaas zijn niet alle stofkwaliteiten geschikt voor een vouwgordijn wij raden alle 100% natuurlijke stoffen als katoen, linnen en zijde af om te  verwerken als blind. Deze zullen snel verkleuren en zelfs bij hangen en zeker na wassen krimpen waardoor een minder mooi beeld ontstaat.  Zijde zal door de zon zelfs kunnen oplossen waardoor u gaten in uw vouwgordijn kunt krijgen.

Er blijven echter nog genoeg stoffen over zo zijn er heel veel polyester stoffen en gemengde kwaliteiten welke zeer geschikt zijn als vouwgordijn.

 

Luxaflex vouwgordijnen

 

bepalen hoogte vouwgordijn

Nadat is  bepaald waar u het vouwgordijn wilt plaatsen wordt de hoogte gemeten. De juiste hoogte is de maat van de
bovenkant bak tot 1 cm boven de vloer en of vensterbank.

Bijvoorbeeld: U kiest ervoor het vouwgordijn aan het plafond te  hangen tot 1 cm boven de vensterbank dan wordt de strakke maat genomen van plafond tot vensterbank en daar 1 cm van afgetrokken.

 

 

bepalen breedte vouwgordijn

Indien het vouwgordijn in de vrije ruimte komt te hangen dan kunt u uiteraard helemaal zelf bepalen hoe breed u deze gemaakt wil hebben. Komt het vouwgordijn echter tussen het kozijn of twee muurtjes in te hangen dan wordt de strakke maat genomen en daar 1 cm vanaf getrokken. Het vouwgordijn zal dan aan weerskanten ongeveer
een halve cm. vrij hangen.

 

Vouwgordijnen in afwijkende maten

Er zijn maar weinig leveranciers die hele brede of hele hoge vouwgordijnen kunnen leveren. Wij leveren vouwgordijnen in de volgende maten:

Breedte: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 meter breed (daartussen op de 0.5 cm nauwkeurig)

Hoog: 1, 2, 3, 4, 5, 5.90 meter hoog (daartussen op de 0.5 cm nauwkeurig)

 

Prijzen vouwgordijnen

De prijzen voor een op maat gemaakt vouwgordijn starten bij 198 euro.

 

Belvedere, 2e loswal 12 Hilversum het Gooi

Tempur kussens  Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen