Woninginrichting , Hilversum en het Gooi

Belvedere is een toonaangevende woninginrichter en interieurspecialist van het Gooi.  Wij hebben een breed aanbod van stoffen, meubelen en bedden voor villa, woning of 2e huis.

 

Designers guild collectie Chandigarh

 

Dedar Tiger Mountain

Dedar Tiger Mountain

 

Loft

Loft

 

Basic Collectie

Wij voeren alle topmerken. Daarnaast hebben  wij een omvangrijke collectie basic stoffen en vloerbedekking.  Altijd van hoge kwaliteit maar wel tegen  zeer scherpe prijzen.  Met onze basic collectie spelen wij in op de vraag naar mooie stoffen en vloerbedekking tegen een scherpe prijs.

Wij hebben op dit moment  sale.

 

Kendix Omega

 

optimale woninginrichting

Wij nemen uw woninginrichting en interieur zeer serieus en hebben de grootste collectie gordijnen en meubelstoffen van Nederland en zijn daardoor een begrip in Hilversum en het Gooi. Wij hebben alles in huis om uw woninginrichting optimaal te begeleiden.

Onze stijl laten zich het meest eenvoudig omschrijven met: tijdloos en smaakvol

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Zimmer & Rohde, cinema

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar voor uw woninginrichting en interieur een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Casamance Collection Regard stof Dalles

Casamance Collection Regard stof Dalles

 

onze werkwijze woninginrichting

 • Samen met u bepalen bepalen we  hoe we uw woninginrichting en interieur gaan vormgeven.
 • We bekijken de situatie ter plekke en nemen gratis alle maten op.
 • U ontvangt een offerte waarin alle kosten voor uw woninginrichting zijn meegenomen. U weet precies waar u aan toe bent.
 • We richten uw huis snel en vakkundig in.
 • Wij garanderen levenslange service op uw woninginrichting.
 • Als er wat is komen we direct langs om het op te lossen.

 

Vispring The Monochrome Look

Vispring The Monochrome Look

 

 Wij onderscheiden ons op het gebied van woninginrichting

 • Wij nemen de tijd voor een goed advies over uw woninginrichting.
 • Wij garanderen levenslange service op uw woninginrichting.
 • Wij hebben de grootste collectie gordijnen en meubelstoffen van Nederland.
 • Wij hebben een zeer uitgebreide collectie bedden en matrassen.
 • Wij voeren alle topmerken.
 • Wij werken samen met de beste ateliers van Nederland.

Mulberry rain dance

Trend woninginrichting: Slow Living

Alles moest snel de afgelopen jaren.  Geen geld dan maar een lening.  6 weken wachten op aflevering dan maar ergens anders.  Snelheid was het credo van het moderne leven. Snel, sneller, snelst. geen tijd te verliezen.

Hier komt nu verandering in . Onder de naam Slow. De trend is begonnen met eten.  De kern van Slow gaat over de tijd nemen om te genieten. Genieten van het maken en genieten van het eten. En de kwaliteit van de producten waarderen die gebruikt worden.

Deze trend is nu overgewaaid naar de woninginrichting.  We willen weer genieten!  Genieten van de rust in een huis waar goed over is gedacht bij de inrichting.  genieten van zoeken naar precies de juiste combinatie van inrichtingselementen om het huis om te toveren naar een rustpunt in ons jachtige leven.

Het is altijd fijn om te weten wat de nieuwste woontrend is of wordt als je van plan bent je interieur een metamorfose te geven.

 

Pierre Frey stoffering

Pierre Frey stoffering

woninginrichting in 2016

De natuur speelt een hoofdrol  in de interieur trend voor 2016. Er wordt bij de natuur aangesloten voor het bepalen van de materialen, de vormen en de kleuren. Belangrijke kleuren zijn , zand en mineraal en zachte kleuren als roze en lichtblauw. De fabrikanten ontwikkelen veel meer dan voorheen materialen die gemaakt zijn van natuurlijke producten en recyclebaar zijn. Cradle to Cradle is een belangijk richtsnoer.

 

Jim Thompson Surf’s up – outdoor collection

 

Woninginrichting is uw verhaal

Slow Living is voor de woninginrichting het  antwoord op de IKEA’s van deze wereld en sluit aan bij onze visie op woninginrichting. Uw interieur is een rust punt in het leven en de toegepaste materialen vertellen uw eigen verhaal. Uw woning vormt een rustpunt in ons hecktische leven.

Kwaliteit staat weer hoog in het vaandel. En we gaan ons huis inrichten met meubels voor het leven. Of in elk geval een jaar of dertig. De nadruk van de woon trend is kwaliteit i.p.v. kwantiteit en vooral genieten van het interieur met oog voor detail.

 

Larsen - Blauw grafisch gordijn - Vitelli Charcoal

Larsen – Blauw grafisch gordijn – Vitelli Charcoal

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof