Meubels, Hilversum en het Gooi

Belvedere is de leverancier van meubels in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een kleine maar uitgelezen collectie modern klassieke meubelen. Al onze meubelen zijn stijlvol te noemen en passen goed in een klassiek en modern interieur.

 

diez meubelen toscana

 

Inspiratie instagram

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.  https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

onze merken

 

Diez Meubelen in Hilversum

Onze grootste collectie meubels is van Diez. Diez is gevestigd in Den Bosch en een Nederlandse fabrikant van kwaliteitsmeubelen. De stijl laat zich omschrijven als modern klassiek.

De reacties op de nieuwe collectie van Diez zijn enthousiast.

Als u eenmaal op een meubel van Diez heeft gezeten, wilt u niets anders meer. Diez meubels hebben namelijk een ongekend prettige en goede zit. Daarnaast gaan de meubels een levenlang mee.

Wij bezoeken regelmatig met onze klanten de showroom van Diez in Den Bosch.

 

Zitcomfort

Wij verkopen alleen stoelen en banken met een optimaal zitcomfort. Waar nodig kunnen de meubels ook worden aangepast aan uw zithouding. Dwz zitdiepte, rughoogte en zithoogte kunnen worden aangepast. U kunt ook kiezen tussen verschillende kussen hardheden.

 

Hoe zoek ik meubels uit

bepaal wat voor soort meubels geschikt is voor uw kamer, welke eisen u daar aan stelt en wat het budget is.

Het is handig om de kamer op te meten die ingericht moet worden.  Op basis hiervan kunt u zich richten op meubels met een bepaalde grootte.

 

 

 

Zoeken dat bij uw levensstijl passen

De levensduur van meubels is afhankelijk van de constructie, wie de meubels gebruikt en de manier waarop de meubels worden gebruikt. Heeft u kinderen? Dan heeft u duurzame, vlekbestendige meubels nodig.

Ontvangt u gaarne gasten? Dan is een comfortabele hoekbank  misschien een goede keuze.

 

Algemene informatie over meubelen

Meubilair is een verzamelnaam voor allerhande meubels die worden gebruikt in en om het huis, een kasteel of een kerk. Meubels zijn inrichtingsvoorwerpen en worden ontworpen door meubelontwerpers en gemaakt door meubelmakers en meubelfabrikanten.

Het woord meubel is afkomstig van het woord ‘mobiel’, waarmee de verplaatsbaarheid van het voorwerp tot uitdrukking wordt gebracht. De eerste meubels waren soms weinig meer dan mooi bewerkte kisten, zogenaamde tuugkisten die dienden als tafel, bank en kast tegelijk.

Meestal bestelt de klant het gewenste meubel bij de winkel waarna dit op bestelling bij de fabriek wordt gemaakt en afgeleverd bij de klant. De gemiddelde levertijd bedraag 6 tot 8 weken.

Een binnenhuisarchitect houdt zich onder andere bezig met het uitkiezen van en het plaatsen van meubilair in een woning. Woningen en bewoners verschillen van elkaar en dat weerspiegelt zich in het interieur; de kleuren en aankleding van de muren, het soort meubilair (antiek of modern) en de plaatsing daarvan in de beschikbare ruimte.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof