Beddenwinkel, Hilversum en het Gooi

Belvedere is de beddenwinkel van Hilversum en het Gooi.  In onze beddenwinkel vindt u een zeer grote collectie bedden . Wij hebben een zeer gevarieerde  collectie waardoor wij voor iedereen een passend bed in huis hebben.

 

pullman boxspring oakville

 

Wij voeren alle bekende topmerken zoals Tempur , Revor, VIspring,   Treca de Paris , Kreamat SealyStearns & FosterSerta

U kunt in onze beddenzaak terecht voor    goede matrassen    kussens    bedbodems   boxsprings    designbedden .

 

Waarom is een goed bed zo belangrijk

Met een goed bed en matras kunt u een aangename sfeer creeren in uw slaapkamer en tegelijkertijd uw nachtrust verbeteren. Het oplossen van mogelijke klachten die uw nachtrust verstoren is onze specialiteit. Klik hier voor onze aanbiedingen.

 

Slapen en pijnen

 

Kiezen voor een passend bed 

Allereerst wordt uw keuze voor een bed bepaald door het beschikbare budget . Daarnaast is de  uitstraling voor bijna iedereen wel van belang.

Zorg er echter altijd voor dat de kwaliteit niet ondergeschikt is aan het uiterlijk ! Met kwaliteit wordt dan bedoeld de kwaliteit van het materiaal, de levensduur en de geschiktheid voor u als persoon. U brengt namelijk gemiddeld 8 uur per dag in bed door, en een bed dat niet geschikt is voor u kan rugklachten veroorzaken en ertoe leiden dat u niet prettig slaapt of niet goed uitgerust wakker wordt.

Daarnaast koopt u een bed voor een langere periode, dus het is zeker zinvol om bij de aankoop niet voorbij te gaan aan de diverse overwegingen die u kunt maken om tot een weloverwogen keuze te komen voor het meest geschikte bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Kenmerken van een bed

Bedden zijn er in vele soorten en maten en het aanbod is enorm. Er zijn een heleboel factoren waar men aandacht aan kan besteden wanneer men de keuze voor een bepaald bed gaat maken. Het belangrijkste is, zoals hiervoor al vermeld, dat u kiest voor een bij u passend bed.

De volgende factoren spelen zoal een rol bij de keuze voor een bed:

 

maat van het bed

Bedden zijn er in een aantal maten. De beschikbare ruimte die uw slaapkamer biedt, is een randvoorwaarde bij de keuze voor een bepaalde maat. Koop een bed met zodanige afmetingen dat u er ontspannen in kunt liggen.

Tegenwoordig hebben nagenoeg alle merken  bedden met een lengte van 2,00 meter, 2,10 meter of 2,20 meter en breedtes van 1,60 meter, 1,80 meter en 2,00 meter in de collectie. Mensen worden steeds langer en het is voor velen dus noodzaak.

Een bed moet minimaal 20 tot 30 centimeter langer zijn, dan de langste persoon die in het bed slaapt. Een breedte van 90 centimeter per persoon wordt tegenwoordig wel als standaard voor de breedte van het bed aangehouden. Dekbedden en bedtextiel zijn overigens genoeg in bijpassende maten verkrijgbaar.

 

Willis & Gambier, Louis Philippe reclaim

 

Soort bed

We noemen hier een aantal voorbeelden van soorten bedden.

  • De boxspring is zeer geliefd en bestaat in meerdere varianten zoals ook een verstelbare boxspring.
  • Sommige mensen zweren bij een waterbed, maar anderen kunnen er niet goed in slapen.
  • Bedframe met bodem. Er zijn ombouwen van diverse materialen en op het gebied van bodems is er ook veel keuze. Denkt u aan lattenbodems en spiralen, zowel verstelbaar als niet verstelbaar, tweepersoons bodems en matrassen of twee maal een eenpersoons.

Het matras is het meest bepalend voor hoe u ligt en bepaalt hierdoor mede uw nachtrust en gezondheidsaspecten. Er zijn vele soorten matrassen met verschillende kenmerken op het gebied van stevigheid, vering, vochtcirculatie, ventilatie, anti-allergie en prijs.

De levensduur en kwaliteit van matrassen varieert heel erg en een matras moet altijd tijdig vervangen worden.

 

vispring aldo

 

Meer informatie bedden en matrassen:

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Kopen van een bed

Verkooppunten van bedden, zoals bed- of slaapkamerspecialisten, postorderbedrijven  en woonwarenhuizen, zijn er meer dan voldoende. Waar u uw bed of slaapkamer koopt is een persoonlijke keuze. Door de veelheid van keuze is het echter belangrijk , dat u zich bij aankoop van een bed goed laat adviseren.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof