Tempur

Tempur heeft het dealerschap met Belvedere Villainrichting opgezegd.  Wij hebben op dit moment alleen nog tempur kussens  in Voorraad.

In onze showroom bent u van harte welkom voor de matrassen van:

Onze Merken:   Flow Form    Green Sleep     hotelmatrassen       Kreamat     Kuperus    loof   Pullman     Sealy     Sealy Hybrid     Serta      Simmons     Styledecor      Treca de Paris      Trecompany      Serta      Vi spring     Willis & Gambier

 

Belvedere is de grootste leverancier van Tempur in Hilversum en het Gooi. Klik hier voor de tempur kortingactie. Met kortingen tot 50%.

 

Op dit moment hebben wij sale

 

kussen1

Tempur matras bij ons op de showroom

Tempur heeft de afgelopen jaren veel aan productontwikkeling gedaan. Doel was om voor alle type klanten een Tempur matras te maken. Wij zijn een fan van het originele tempur matras, maar die van alle doorontwikkelingen.

Het originele tempur matras is uniek en het beste traagschuim matras dat er te koop is. Voor de doorontwikkelde matrassen zijn veel matrassen te vinden met een betere prijs kwaliteit verhouding.

Wij hebben op onze showroom daarom alleen het Tempur original matras 21 cm liggen. Bent u gevallen op een ander Tempur matras, dan kunt u beter voor een matras van Sealy kiezen.

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • deskundig advies
 • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • financieel krachtig
 • levenslange service
 • gratis bezorging en installatie door heel nederland
 • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Unieke voordelen van Tempur

 • 9 van de 10 gebruikers van Tempur beschrijven zichzelf als zeer tevreden
 • 15 jaar pro rata garantie
 • 90 dagen comfortgarantie
 • snelle levering.

 

Uw Tempur kussen thuis gratis testen

U kunt uw kussen uitgebreid uitproberen op 1 van onze 15 testbedden. U kunt het kussen ook gratis thuis testen op uw eigen matras, net zo lang totdat u het juiste kussen heeft gevonden.

 

 U kunt uw tempur kussen direct online aanschaffen.

 

 

 

Wij verkopen de volgende Tempur producten

Tempur kussens    Tempur reismatrassen     Tempur fietszadeldekje   tempur matrassen  tempur jubileumbed   tempur oplegmatrassen   tempur bedbodems

 

Tempur heeft de volgende voordelen

 • Tempur is het matras om rug en nekklachten te verminderen.
 • Tempur is drukverlagend
 • Tempur is duurzaam
 • Tempur is het beste traagschuimmatras dat bestaat
 • Tempur heeft unieke gepatendeerde samenstelling
 • Tempur heeft een groot Assortiment.

 

Tempur verbetert de slaap en de kwaliteit van leven

TEMPUR is geïntroduceerd in de gezondheidszorg om doorliggen en rugklachten te voorkomen en wordt miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt..  Tempur helpt Mensen met lage rugpijn en overige rug-, nek- en schouderproblemen slaapklachten sterk te  verminderen.

 

Al 10 jaar officiele tempur dealer in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

 

Garantie Tempur

Tempur producten kennen een goede en uitgebreide garantie tot wel 15 jaar. Lees hier de voorwaarden.

 

Tempur realiseert een technologische revolutie

De drukverlagende matrassen en kussens van TEMPUR vormen een doorbraak in slaaptechnologie en hebben het oude concept dat een matras stevig of zelfs hard moet zijn, volledig veranderd. Alle deskundigen zijn het er nu over eens dat een matras zich moet vormen naar uw lichaam – en niet andersom.

 

Een verkeerde slaaphouding kan rugpijn veroorzaken

Een slechte houding en druk zijn de voornaamste oorzaken van problemen met rug, nek en gewrichten. Een verkeerde matras kan het nog erger maken als deze te hard of te zacht is.  Tempur lost deze problemen op.

 

 Tempur kussens en matrassen zijn anti-allergisch

De hoezen van alle tempurproducten zijn medicott behandeld. Dwz ze geven schimmels en  bacterien geen kans. Daarnaast zijn alle hoezen wasbaar op 60 graden.

 

Collectie tempur

Tempur heeft een zeer uitgebreide collectie en verkoopt naast bedden en  matrassen ook kussen, reismatrassen, reiskussens, hoeslaken, oplegmatrassen, bedbodems, en fietszadels

www.tempur.nl

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi, Vechtstreek

Tempur kussens Tempur matrassen tempur reismatrassen Kreamat bedden Brinkhaus dekbedden Brinkhaus kussens Inside vouwgordijnen Flowform bedden gordijnen tapijt woninginrichting tapijt cunera tapijt luxaflex vouwgordijnen