Stroheim

Belvedere is de leverancier van Stroheim in Hilversum en omstreken. Wij kunnen alles van Stroheim leveren door heel Nederland.

 

Stroheim, collectie Gaspar dg – camel

Onze showroom

Wij hebben geen stoffen van Stroheim op onze showroom. Wel kunnen wij de gehele collectie van Stroheim leveren en knipstalen voor u opvragen.

 

 

Stroheim

Stroheim werd in 1865 opgericht door Julius Stroheim en is al meer dan 150 jaar toonaangevend voor prachtige en hoogwaardige stoffen. Zij kunnen aan de wensen van de meest veeleisende klanten voldoen. Stroheim is een van de meest gerespecteerde stoffenhuizen in de decoratiewereld, dit komt mede door de indrukwekkende levensduur van de producten die zij fabriceren.
De collecties van Stroheim zijn traditioneel, maar worden wel bij de tijd gehouden. Stroheim blijft altijd op de hoogte van de heersende trends in ontwerpen en kleuren.

Stroheim is in 2010 overgenomen door het bedrijf Fabricut, dat ook de merken Trend, Vervain en S. Harris bezit.

Bekijk de ontwerpen van Stroheim en de andere merken van Fabricut op Stroheim.com.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die wij voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Stroheim, collectie Trastevere – camel

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

 Stroheim, collectie Aventine – pitch

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .