Meubels, Hilversum en het Gooi

Belvedere is de leverancier van meubels in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een selecte collectie top en kwaliteitsmerken meubelen.

Wij zijn o.a. leverancier van de klassiek moderne meubels van Diez.

 

meubels Hilversum

 

Visie op meubels.

In onze visie moeten meubelen een stijlvolle uitstraling hebben en tijdloos zijn. Dwz de meubels gaan een leven lang mee en indien gewenst kunt u na verloop van tijd de stof wisselen. Tegelijkertijd moeten de meubels goed zitten. Wij zijn geen voorstander van meubelen die er goed uit zien, maar waar u niet prettig op zit.

 

Diez Meubelen in Hilversum

Sinds kort voeren wij de meubels van Diez. Diez is gevestigd in Den Bosch en een Nederlandse fabrikant van kwaliteitsmeubelen. De stijl laat zich omschrijven als modern klassieke meubelen. De reacties op de nieuwe collectie van Diez zijn enthousiast.

diez meubelen toscana

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Tafels op maat en vele houtsoorten verkrijgbaar van Imade. Ook te maken eigen modellen.

Wade, Welbeck House, Lloyd Loom meubelen, Slootstra, Vincent Sheppard, Volker.

 

algemene informatie over meubelen

Meubilair is een verzamelnaam voor allerhande meubels. Ontwerp van meubels vindt plaats door speciaal opgeleide  meubelontwerpers en gefabriceerd door meubelmakers en meubelfabrikanten.

Het woord meubel komt van het woord  ‘mobiel’. Hiermee wordt aangegeven dat het kan worden verplaatst.

Designmeubelen worden bij de winkel besteld, waarna dit op bestelling bij de fabriek wordt gemaakt.  De gemiddelde levertijd bedraag 6 tot 8 weken.

Een binnenhuisarchitect houdt zich onder andere bezig met het uitkiezen van en het plaatsen van meubilair in een woning. Woningen en bewoners verschillen van elkaar en dat weerspiegelt zich in het interieur; de kleuren en aankleding van de muren, het soort meubilair (antiek of modern) en de plaatsing daarvan in de beschikbare ruimte.

 

Wij verkopen ook

bedden matrassen meubelen meubelstoffen zonwering gordijnen

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen