Meubels, Hilversum en het Gooi

Belvedere is de leverancier van meubels in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een selecte collectie top en kwaliteitsmerken meubelen.

Wij zijn o.a. leverancier van de klassiek moderne meubels van Diez.

 

Kvadrat Agency

 

Visie op meubels

In onze visie moeten meubelen een stijlvolle uitstraling hebben en tijdloos zijn. Dwz de meubels gaan een leven lang mee en indien gewenst kunt u na verloop van tijd de stof wisselen. Tegelijkertijd moeten de meubels goed zitten. Wij zijn geen voorstander van meubelen die er goed uit zien, maar waar u niet prettig op zit.

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

Diez Meubelen in Hilversum

Sinds kort voeren wij de meubels van Diez. Diez is gevestigd in Den Bosch en een Nederlandse fabrikant van kwaliteitsmeubelen. De stijl laat zich omschrijven als modern klassieke meubelen. De reacties op de nieuwe collectie van Diez zijn enthousiast.

 

diez meubelen toscana

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Tafels op maat en vele houtsoorten verkrijgbaar van Imade. Ook te maken eigen modellen.

Wade, Welbeck House, Lloyd Loom meubelen, Slootstra, Vincent Sheppard, Volker.

 

Fauteuil the ritz

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Meer informatie meubelstoffen:

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

Algemene informatie over meubelen

Meubilair is een verzamelnaam voor allerhande meubels. Ontwerp van meubels vindt plaats door speciaal opgeleide  meubelontwerpers en gefabriceerd door meubelmakers en meubelfabrikanten.

Het woord meubel komt van het woord  ‘mobiel’. Hiermee wordt aangegeven dat het kan worden verplaatst.

Designmeubelen worden bij de winkel besteld, waarna dit op bestelling bij de fabriek wordt gemaakt.  De gemiddelde levertijd bedraag 6 tot 8 weken.

Een binnenhuisarchitect houdt zich onder andere bezig met het uitkiezen van en het plaatsen van meubilair in een woning. Woningen en bewoners verschillen van elkaar en dat weerspiegelt zich in het interieur; de kleuren en aankleding van de muren, het soort meubilair (antiek of modern) en de plaatsing daarvan in de beschikbare ruimte.

 

Elitis Emblèmes

 

Wij verkopen ook

bedden matrassen meubelen meubelstoffen zonwering gordijnen

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof