Zonwering, Hilversum en het Gooi

Belvedere is de leverancier van zonwering in Hilversum en het Gooi met een zeer uitgebreide collectie.

Een zonnige zomerdag, daar genieten we met volle teugen van. De temperatuur in huis loopt echter snel op als de zonnestralen op de ramen branden, om over ons zonnige terras nog maar niet te spreken. Toe aan verkoeling? Kies voor zonwering en geniet voortaan van een aangename binnentemperatuur.

 

sunway.luxaflex

sunway.luxaflex

 

Onze merken zonwering

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Inside vouwgordijnen - Stof Lasertech 30 - Complex

Inside vouwgordijnen – Stof Lasertech 30 – Complex

 

Zonwering

Zonwering speelt een grote rol in het interieur. Zonwering geeft een bepaalde sfeer mee in uw interieur. Door het gebruik van zonwering heeft u meer privacy.  Zonwering geeft vaak een moderne uitstraling. Met zonwering kunt u spelen met het lichtinval in uw interieur.

Zonwering in combinatie met gordijnen geeft een bijzondere uitstraling. Door de gordijnen kan er geluidsdemping ontstaan en kan het huis beter isoleren. De combinatie gaat u steeds vaker zien omdat het erg functioneel is. Uw interieur krijgt een luxe uitstraling.

 

Onze collectie zonwering

Onze collectie zonwering bestaat uit vouwgordijnen , houten lamellen, rolgordijnen, plisse gordijnen, Luxaflex etc. Onze zonwering staat  bekend om de zeer fraaie afwerking en de scherpe prijzen. Ook hebben wij een mooie collectie shutters.

In onze showroom hebben wij vele voorbeelden hangen en alle monsterboeken liggen.

 

Inside

Wij staan al 30 jaar bekend om ons uitgebreide en objectieve advies en u zult zien dat wij alles in het werk stellen om te zorgen dat de vouwgordijnen uw huis daadwerkelijk verfraaien.

Inside maakt o.i. ook de mooiste  vouwgordijnen op de Nederlands markt verkrijgbaar. Ze passen goed in zowel een klassiek als een modern interieur en Inside is de enige leverancier die in staat is om vouwgordijnen te maken met een breedte van 10 meter en een hoogte van 5 meter.

 InsideBlinds-houten-jaloezieen-ideaal-voor-vochtige-ruimtes-badkamer

InsideBlinds-houten-jaloezieen-ideaal-voor-vochtige-ruimtes-badkamer

 

Sunway Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie. Wij inspireren u graag met de SUNWAY houten jaloezieën.

 

Opties van Sunway houten lamellen

 • Verschillende lamelbreedtes.
 • Uitvoering in mat zijdeglans of hoogglans.
 • Ladder band van 1 cm.
 • Gesloten boven bak of een open retro variant.
 • Elektrische bediening.

Zonwering

Zonwering

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

 • Deskundig advies
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen
 • Financieel krachtig
 • Levenslange service
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Sunway

Sunway

 

Meer informatie gordijnen:

Meer informatie over onze gordijnen vindt u op gordijnen

 

Sunway rolgordijnen

Sunway rolgordijnen

 

Zonwering en lamellen

Wij hebben ook een uitgebreide collectie lamellen

 

Wij verkopen ook

bedden matrassen meubelen meubelstoffen zonwering gordijnen

 

Luxaflex

De  raamdecoratie van Luxaflex biedt veel verschillende mogelijkheden voor zonwering, het regelen van de lichtinval en de mate van inkijk. Kies uit een breed aanbod van stijlen, kleuren, texturen, stoffen, materialen en afwerkingen. Als erkend marktleider lanceert Luxaflex® inventieve nieuwe producten, kleuren en design opties die zowel tijdloos als enorm modebewust zijn. 

Begonnen met een selectie van 25 kleuren, heeft Luxaflex® het aantal opties uitgebreid tot meer dan 215, met keuze uit honderden additionele stoffen, materialen, texturen en bedieningsmechanismen in bijpassende kleuren.

 

Luxaflex-vouwgordijn-woonkamer

 

Inside vouwgordijnen

Belvedere heeft een zeer uitgebreide collectie vouwgordijnen.

Lees hier het artikel: Belvedere Interior over Inside: KLIK HIER

www.inside.be

 

Velux

Raamdecoratieproducten en buitenzonweringen zijn de eenvoudigste manieren om jouw wooncomfort in huis snel te verhogen. Velux biedt een breed assortiment aan producten voor warmtewering, verduistering, isolatie, privacy en decoratie. Voor elk interieur is er een oplossing! Een VELUX rolgordijn is een eenvoudige en stijlvolle manier om binnenvallend daglicht te verzachten en privacy aan uw kamer toe te voegen. VELUX rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. Daarnaast zijn de rolgordijnen verkrijgbaar in 15 fantastische kleuren en dessins.

 

velux-rolgordijnen-1

velux-rolgordijnen-1

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof