Orthopedisch kussen

Belvedere is gespecialiseerd in het oplossen van slaapproblemen en hebben daarom ook een orthopedisch kussen in de collectie. Wij hebben daarom een ruime collectie orthopedische en medische kussens die u op onze showroom kunt uitproberen.

orthopedisch kussen

Orthopedie en kussen

De oorsprong van de naam voert terug op het recht laten groeien van het menselijk lichaam.  Het  is een specialisme dat zich bezighoudt met de behandeling van afwijkingen en ziekten van de bewegende delen van het menselijk lichaam.

Een orthopedisch kussen is dus een kussen dat helpt uw nek en rug te ontlasten en te ondersteunen waarnodig, waardoor uw klachten verminderen.

Uw kussen thuis gratis testen

U kunt elk kussen uitgebreid uitproberen op 1 van onze 15 testbedden. U kunt het kussen ook gratis thuis testen op uw eigen matras, net zo lang totdat u het juiste kussen heeft gevonden.

Whiplash kussen

Als u een whiplash heeft stelt dat specifieke eisen aan uw kussen. Mahoton maakt hiervoor een specifiek whiplash kussen dat zorgt voor plaatselijk extra steun.

Onze merken orthopedische kussens

Al deze kussenmerken hebben op medisch onderzoek gebaseerde kussens in hun collectie en worden aanbevolen door medisch specialisten.

Medisch kussen

Medisch kussen is een andere benaming voor orthopedisch kussen.

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

vispring  pullman matras  meubelstof  sunway  Cole & Son behang  kuperus matras  jab  serta matras  arte behang  elitis behang  gordijnen  behang  matrassen  Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  Sanderson  jim Thompson  Pierre frey  mulberry  ralph lauren