Orthopedisch kussen

Belvedere is gespecialiseerd in het oplossen van slaapproblemen. Wij hebben daarom een ruime collectie orthopedische en medische kussens die u op onze showroom kunt uitproberen.

orthopedisch kussen

Orthopedie en kussen

De oorsprong van de naam voert terug op het recht laten groeien van het menselijk lichaam.  Het  is een specialisme dat zich bezighoudt met de behandeling van afwijkingen en ziekten van de bewegende delen van het menselijk lichaam.

Een orthopedisch kussen is dus een kussen dat helpt uw nek en rug te ontlasten en te ondersteunen waarnodig, waardoor uw klachten verminderen.

Uw kussen thuis gratis testen

U kunt elk kussen uitgebreid uitproberen op 1 van onze 15 testbedden. U kunt het kussen ook gratis thuis testen op uw eigen matras, net zo lang totdat u het juiste kussen heeft gevonden.

Whiplash kussen

Als u een whiplash heeft stelt dat specifieke eisen aan uw kussen. Mahoton maakt hiervoor een specifiek whiplash kussen dat zorgt voor plaatselijk extra steun.

Onze merken orthopedische kussens

Al deze kussenmerken hebben op medisch onderzoek gebaseerde kussens in hun collectie en worden aanbevolen door medisch specialisten.

Medisch kussen

Medisch kussen is een andere benaming voor orthopedisch kussen.

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez