Butterfly kussens

Butterfly kussens verminderen nekklachten en zijn gezondheidskussens met een speciale  zachte nek steun. Onze ervaring is dat 9 van de 10 personen beter slapen met het butterfly kussen.

 

Wij hebben de butterfly kussens op voorraad

Belvedere is de leverancier van Butterfly kussens in Hilversum en het Gooi.  Wij hebben  zeer goede ervaringen met de Butterfly kussens. U kunt het kussen in de showroom uitproberen en direct meenemen.

Wilt u het kussen eerst thuis uitproberen?  Dat kan ook hiervoor hebben wij leenkussens beschikbaar.

 

 

Butterfly kussens

Butterfly kussens

 

 

Koop Butterfly kussen online en betaal met Ideal

 

Butterfly kussen

Butterfly is een gezondheidskussen. Het hoofdkussen past zich aan naar de lichaamshouding.

Door de constructie van het Butterfly kussen behouden hals en borstwervels gedurende de nachtrust hun natuurlijke vorm.

Door te slapen met een butterfly kussens worden klachten als nek, rug en hoofdpijn voorkomen. Het kussen is voor rugslapers en zijslapers geschikt.

Het Butterfly kussen is anti allergisch en stofvrij, tevens een afritsbare en wasbare tijk.

 

Mahoton-natuurrubber-butterfly-hoofdkussen-kern

 

Klantreactie butterfly kussen

Beste Siebe,

Ik wil je nog even bedanken voor de goede service met het kussen wat ik onlangs bij jou hebt uitgeprobeerd en besteld. Ik ben er echt heel erg blij mee want ik lig echt zoveel lekkerder en heb ook echt minder last van mijn lijf ik ben er echt super tevreden over!! (als ik eerder had geweten dat het zoveel verschil maakt had ik het eerder gedaan) 🙂

nogmaals enorm bedankt voor de service ik ben heel blij met mijn nieuwe butterfly kussen!!!!

 

Butterfly kussen

Butterfly kussen

Gezonde nachtrust door butterfly kussen

Hoofd- en nekpijn zijn vaak de gevolgen van een verkeerde slaaphouding. Er ontstaat een te sterke belasting van de hals- en borstwervels omdat de traditionele hoofdkussens vaak op de verkeerde plaats een verkeerde ondersteuning geven.

Elk Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern.

De gepatenteerde vormgeving van Butterfly kussens is tot stand gekomen uit onderzoek naar een goede slaaphouding in combinatie met aangenaam slapen.

Het Butterfly gezondheidskussen is leverbaar in diverse hoogtes en hardheden. Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar. Samen met ons bepaalt u de juiste uitvoering van dit unieke hoofdkussen.

 

Hoogte Butterfly kussen

Het butterfly kussen is verkrijgbaar in 3 hoogtes.

9 cm   (voor rug of buikslaper)

12 cm  (standaard kussen voor vrouwen en mannen)

14 cm  (kussen voor brede schouders)

 

De Butterfly wordt geleverd in 9, 12 en 14 cm hoogte en in verschillende hardheden. De ideale hoogte voor het kussen heeft met name te maken met de breedte van uw schouderpartij: des te breder, des te hoger het juiste kussen. De hardheid van het kussen heeft met uw persoonlijke voorkeur te maken.

 

butterfly kussen is het Gezondheidskussen

Het Butterfly gezondheidskussen zorgt ervoor dat hoofd- en nekpartij goed ondersteund worden. Door de gelijkmatigheid van de ondersteuning worden de zenuwen van nek en schouders ontlast. U zult rustiger en dus beter slapen.

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

 • Deskundig advies.
 • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
 • Financieel krachtig.
 • Levenslange service.
 • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
 • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

Mahaton kussen thuis gratis uitproberen

U kunt bij ons op de showroom een kussen uitzoeken en vervolgens thuis gratis uitproberen, Net zo lang tot u het voor u optimale kussen heeft gevonden. Er zijn geen kosten verbonden aan deze service.

 

Voordelen Mahoton gezondheids kussens

 • Mahoton kussens zijn gemaakt van 80% natuurrubber.
 • Geschikt voor mensen met een allergie of cara.
 • Tijk is afritsbaar en wasbaar tot 60 graden.
 • Kussen leverbaar in 3 hoogtes. 9, 12, en 14 cm.
 • Geven een goede steun aan nek en schouders.
 • Verbetert uw slaapcomfort.

 

Gezondheidskussen

Butterfly is een gezondheidskussen. Hoe beter uw slaap is, hoe beter u de dingen kunt doen die u leuk vind. Een goede nachtrust is daarom zo ontzettend belangrijk. Een Butterfly kussen kan hierbij een groot verschil bieden in uw nachtrust.

 

Koele en Anti-allergisch tijk – butterfly latex

Ook voor mensen met cara of allergie is natuurrubber een uitstekend materiaal omdat het stofvrij en anti-allergisch is. De afritsbare tijk van het Butterfly gezondheidskussen is gemaakt uit 600 gr/m2 gebreide katoen. Deze elastische tijk geeft nog meer veerkracht en comfort. Bovendien neemt de tijk meer transpiratievocht op dan reguliere kussentijken. Dit voorkomt een broeierig kussen en garandeert een langere levensduur.

 

Mahaton Butterfly bestellen via mail

Weet u precies welk kussen u wilt hebben, maar wilt u niet via IDEAL betalen, dan kunt u dat via mail bestellen. Wij rekenen geen bezorgkosten.

 

De procedure is als volgt

 • U geeft per mail info@belvedere-interior.nl  of telefonisch via 035 – 62 147 50 uw bestelling door
 • U maakt het verschuldigde bedrag over op bankrekening: 45 97 27 281 t.n.v. villla belvedere.
 • Na ontvangst van uw betaling maken wij de verzending direct in orde.

 

Prijzen Butterfly kussens:

 • 9 cm                  169 euro
 • 12 cm                 169 euro
 • 14 cm                 169 euro

 

Hoe werkt het Mahoton Butterfly gezondheidskussen.

Het butterfly gezondheidskussen heeft een verlaagde hoofdsteun. Hierdoor wordt automatisch een zachte nekrol gevormd die minder stijf aanvoelt dan de traditionele kussens met nekrol en die de halswervels optimaal ondersteunt. Mahoton kussens voelen heerlijk zacht aan, maar geven toch een goede ondersteuning. U ligt vrij en stabiel.

www.mahoton.nl 

 

Tempur matrassen

Wij hebben regelmatig showroommodellen Tempur matrassen in de aanbieding.

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Mahoton-natuurrubber-butterfly-hoofdkussen-kern

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof