Onrustig slapen

Onrustig slapen kan veel oorzaken hebben. Veel oorzaken zijn gerelateerd aan uw huidige  bed of matras. Gelukkig zijn er inmiddels bedden en matrassen die zorgen dat u wel rustig slaapt.

In veel gevallen is dus uw bed een oorzaak. Het bed in combinatie met het matras geeft onvoldoende ondersteuning of juist teveel druk. Hhierdoor gaat u steeds verliggen en komt u niet in slaap of gedurende  de nacht wordt u wakker van de pijn.

Een goed matras zorgt dat u beter in uw bed komt te liggen en minder drukt ervaart. Hierdoor slaapt u dieper en rustiger.

Wij zijn al 30 jaar gespecialiseerd in het oplossen van slaapproblemen en kunnen deze jarenlange ervaring gebruiken om ook voor u een oplossing te vinden die uw klachten vermindert of zelfs oplost.

Er zijn een 2 tal leveranciers die hier specifiek op inspringen.

Tempur

Tempur maakt drukverlagende matrassen die een goede ondersteuning bieden. In een tempur matras ligt u rustiger en de druk die u ervaart is lager dan bij andere matrassen. Niet voor niets wordt Tempur veel toegepast in ziekenhuizen en rusthuizen.

Flow form

flowform maakt orthopedische bedden gebaseerd op met elkaar verbonden schotels en heerlijk zachte latex matrassen die voldoende ondersteuning bieden.  De druk op het matras wordt direct verdeeld over een groter oppervlakte waardoor de druk op een specifieke plek lager uitvalt.

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild