Engelse gordijnstoffen

Engelse gordijnstoffen zijn zeer rijke en mooie stoffen. De stoffen ziet u vaak in klassieke interieurs tevens kunnen Engelse stoffen prachtig staan in moderne interieurs. Engelse stoffen staan vooral bekend om de bloemendessins. De Engelse gordijnstoffen geeft een mooi effect in het interieur. Hieronder zijn een paar merken genoemd die Engelse gordijnstoffen leveren.

 

 

GP&J Baker

GP&J Baker bestaat al meer dan 100 jaar en is koninklijk  goedgekeurd. GP&J Baker maakt zeer rijke en mooie stoffen in de klassieke maar tegenwoordig ook in de moderne Engelse Traditie.

 


 

Sanderson

Sinds de start in 1860 wordt Sanderson gezien als een fabrikant die zeer fraaie en kwalitatief goede stoffen levert. Sanderson is vooral bekend van zijn bloemendessins. Inmiddels is de collectie veel breder geworden en heeft Sanderson ook gordijnstoffen met een veel moderne uitstraling in de collectie.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van nieuwe stoffen is het creëren van een tijdloze sfeer met kwalitatief hoogstaande stoffen. De Sanderson collectie bestaat inmiddels uit meubelstoffen, behang, gordijnen, bedlinnen en verf.

 

 

Warwick

Warwick Collection bestaat uit prachtige gebloemde dessins. Dit past goed bij de Engelse stoffen. Door het gebruik van de fijnste garens en de meest verfijnde weeftechnieken zijn dit stoffen van een geweldige kwaliteit. De stoffen zijn zowel bruikbaar voor uw nieuwe overgordijnen als voor bekledingstof, u zult versteld staan van het eindresultaat. De stoffen zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal mooie kleuren. Twijfelt u over de kleur, of de kwaliteit, maak dan gebruik van de gratis knipstalen service.

 

 

William Morris

William Morris  is geboren op 24 maar 1834 in Walthamstow.  Hij is groot geworden in de traditie van het utopisch denken en was de belangrijkste engelse ontwerper van zijn tijd. Hij heeft de arts en craftbeweging opgezet.

Wij hebben een groot deel van de collectie op onze toonzaal ter inzage en kunnen alle stoffen van William Morris leveren. Naast William Morris hebben wij nog een grote collectie stoffen van andere Engelse leveranciers als Brian Yates, Sanderson, Monkwell, Crowson, Sheila Coombes, Warner, Baker, Jeremy Cornwell  e.v.a.

 

 

 

Zoffany

Van oorsprong leverde Zoffany klassieke stoffen die werden gebruikt als wandbekleding in grote particuliere landhuizen in Engeland. Tegenwoordig heeft Zoffany zich ontwikkeld tot een bekende internationale aanbieder van stoffen en behang. Al die tijd bleef Zoffany trouw aan haar principes van kwaliteit, elegantie en hoeder van het Engelse cultuur goed.  Op basis van deze principes levert Zoffany prachtige, smaakvolle en innovatieve designs die zeer goed gebruikt kunnen worden voor zowel klassieke als moderne interieurs.

 

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

Belvedere, 2e Loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer