Engelse gordijnstoffen

Engelse gordijnstoffen zijn zeer rijke en mooie stoffen. De stoffen ziet u vaak in klassieke interieurs, tevens kunnen Engelse stoffen prachtig staan in moderne interieurs. Engelse stoffen staan vooral bekend om de bloemendessins. Engelse gordijnstof geeft een mooi effect in het interieur. Hieronder zijn een paar merken genoemd die Engelse gordijnstoffen leveren.

 

Harlequin

 

GP&J Baker Engelse Gordijnstoffen

GP&J Baker bestaat al meer dan 100 jaar en is koninklijk  goedgekeurd. GP&J Baker maakt zeer rijke en mooie stoffen in de klassieke, maar tegenwoordig ook in de moderne Engelse Traditie.

 

Gpjbaker

 

Sanderson

Sinds de start in 1860 wordt Sanderson gezien als een fabrikant die zeer fraaie en kwalitatief goede stoffen levert. Sanderson is vooral bekend van zijn bloemendessins. Inmiddels is de collectie veel breder geworden en heeft Sanderson ook gordijnstoffen met een veel moderne uitstraling in de collectie.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van nieuwe stoffen is het creëren van een tijdloze sfeer met kwalitatief hoogstaande stoffen. De Sanderson collectie bestaat inmiddels uit meubelstoffen, behang, gordijnen, bedlinnen en verf.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

 

Sanderson

 

Warwick

Warwick Collection bestaat uit prachtige gebloemde dessins. Dit past goed bij de Engelse stoffen.

Door het gebruik van de fijnste garens en de meest verfijnde weeftechnieken zijn deze stoffen van een geweldige kwaliteit. De stoffen zijn zowel bruikbaar voor uw nieuwe overgordijnen als voor bekledingsstof.

De stoffen zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal mooie kleuren. Twijfelt u over de kleur, of de kwaliteit, maak dan gebruik van de gratis knipstalen service.

 

Warwick

 

William Morris

William Morris is geboren op 24 maar 1834 in Walthamstow.  Hij is groot geworden in de traditie van het utopisch denken en was de belangrijkste Engelse ontwerper van zijn tijd. Hij heeft de Arts and Craft-beweging opgezet.

Wij hebben een groot deel van de collectie op onze toonzaal ter inzage en kunnen alle stoffen van William Morris leveren. Naast William Morris hebben wij nog een grote collectie stoffen van andere Engelse leveranciers als Brian Yates, Sanderson, Monkwell, Crowson, Sheila Coombes, Warner, Baker, Jeremy Cornwell  e.v.a.

 

William Morris

 

Zoffany

Van oorsprong leverde Zoffany klassieke stoffen die werden gebruikt als wandbekleding in grote particuliere landhuizen in Engeland. Tegenwoordig heeft Zoffany zich ontwikkeld tot een bekende internationale aanbieder van stoffen en behang. Al die tijd bleef Zoffany trouw aan haar principes van kwaliteit, elegantie en hoeder van het Engelse cultuur goed. Op basis van deze principes levert Zoffany prachtige, smaakvolle en innovatieve designs die zeer goed gebruikt kunnen worden voor zowel klassieke als moderne interieurs.

 

Zoffany

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez   schramm  Designers Guild  VI spring   treca de paris .