Engelse gordijnstoffen

Engelse gordijnstoffen zijn zeer rijke en mooie stoffen. De stoffen ziet u vaak in klassieke interieurs, tevens kunnen Engelse stoffen prachtig staan in moderne interieurs. Engelse stoffen staan vooral bekend om de bloemendessins. Engelse gordijnstof geeft een mooi effect in het interieur. Hieronder zijn een paar merken genoemd die Engelse gordijnstoffen leveren.

 

Harlequin

 

Engelse stoffen

Engelse stoffen staan vooral bekend om het bloemenmotief. Ze zijn zeer hoogwaardig en hebben een luxe uitstraling. Tevens zorgen ze voor veel vrolijkheid en sfeer in het interieur. De bloemen zorgen ervoor dat binnen en buiten meer met elkaar in verbinding staat.

 

GP&J Baker Engelse Gordijnstoffen

GP&J Baker bestaat al meer dan 100 jaar en is koninklijk  goedgekeurd. GP&J Baker maakt zeer rijke en mooie stoffen in de klassieke, maar tegenwoordig ook in de moderne Engelse Traditie.

 

Zoffany -Kalamkari

Zoffany -Kalamkari

 

Sanderson

Sinds de start in 1860 wordt Sanderson gezien als een fabrikant die zeer fraaie en kwalitatief goede stoffen levert. Sanderson is vooral bekend van zijn bloemendessins. Inmiddels is de collectie veel breder geworden en heeft Sanderson ook gordijnstoffen met een veel moderne uitstraling in de collectie.

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van nieuwe stoffen is het creëren van een tijdloze sfeer met kwalitatief hoogstaande stoffen. De Sanderson collectie bestaat inmiddels uit meubelstoffen, behang, gordijnen, bedlinnen en verf.

 

Sanderson Engelse gordijnen

Sanderson, gordijnen

 

Engelse stoffen

Engelse stoffen

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Op onze instagrampagina ziet u verschillende topmerken voorbij komen. Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste collecties !

 

Sanderson gordijnen

Sanderson gordijnen

 

Meer informatie

meer informatie over onze meubelstoffen vindt u op meubestoffen

 

Ian Sanderson Coulibri

Ian Sanderson Coulibri

 

Warwick

Warwick Collection bestaat uit prachtige gebloemde dessins. Dit past goed bij de Engelse stoffen.

Door het gebruik van de fijnste garens en de meest verfijnde weeftechnieken zijn deze stoffen van een geweldige kwaliteit. De stoffen zijn zowel bruikbaar voor uw nieuwe overgordijnen als voor bekledingsstof.

De stoffen zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal mooie kleuren. Twijfelt u over de kleur, of de kwaliteit, maak dan gebruik van de gratis knipstalen service.

 

Warwick fabrics

Warwick fabrics

 

William Morris

William Morris is geboren op 24 maar 1834 in Walthamstow.  Hij is groot geworden in de traditie van het utopisch denken en was de belangrijkste Engelse ontwerper van zijn tijd. Hij heeft de Arts and Craft-beweging opgezet.

Wij hebben een groot deel van de collectie op onze toonzaal ter inzage en kunnen alle stoffen van William Morris leveren. Naast William Morris hebben wij nog een grote collectie stoffen van andere Engelse leveranciers als Brian Yates, Sanderson, Monkwell, Crowson, Sheila Coombes, Warner, Baker, Jeremy Cornwell  e.v.a.

 

William Morris

 

Zoffany

Van oorsprong leverde Zoffany klassieke stoffen die werden gebruikt als wandbekleding in grote particuliere landhuizen in Engeland. Tegenwoordig heeft Zoffany zich ontwikkeld tot een bekende internationale aanbieder van stoffen en behang. Al die tijd bleef Zoffany trouw aan haar principes van kwaliteit, elegantie en hoeder van het Engelse cultuur goed. Op basis van deze principes levert Zoffany prachtige, smaakvolle en innovatieve designs die zeer goed gebruikt kunnen worden voor zowel klassieke als moderne interieurs.

 

Nina Campbell

 

Voordelen Belvedere Villa-inrichting

  • Deskundig advies.
  • Betrokken familiebedrijf met korte lijnen.
  • Financieel krachtig.
  • Levenslange service.
  • Gratis bezorging en installatie door heel Nederland.
  • Gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

Belvedere geeft deskundig en persoonlijk advies. Zo zorgen we samen dat het interieur een weerspiegeling wordt van jou. Kom gerust langs in onze showroom en bewonder alle mogelijkheden!

Sanderson Engelse gordijnen

Sanderson Engelse gordijnen

 

Gordijnen

Een interieur zonder gordijnen is niet af. Gordijnen is zeer sfeerbepalend in een ruimte. Zo kan er gespeeld worden met het lichtinval. Gordijnen worden vaak als laatst aangeschaft terwijl dit bij de basis hoort van een woning.

 

Warwick

 

Belvedere is de Villa-inrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi. En heeft in Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof