Parade tapijt

Belvedere is de leverancier van Parade tapijt in Hilversum en het Gooi. Daarnaast kunnen wij alle Parade producten leveren in heel Nederland. Parade maakt rijke en luxe producten die afgestemd zijn op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort.

 

Product: Parade Contessa 288

 

Desso

Parade tapijt is onderdeel van Desso. Desso tapijt is een toonaangevende Europese fabrikant van tapijt. Het tapijt van Desso heeft een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Bestemd voor de consumenten markt en geschikt voor commerciële toepassingen in o.a. banken, winkels en in openbare gebouwen, zoals scholen, universiteiten en zorgcentra.

Tegenwoordig brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnen door. Daarom is het van levensbelang dat we een gezond binnenklimaat scheppen. Desso beschouwt het als verantwoordelijk om tapijten voor de commerciële sector en de consumentenmarkt te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving. Dit geldt het zelfde voor de Parade tapijten.

Andere merken van Desso zijn: Desso Airmaster en Bonaparte.

 

Product: Parade Residence 116

 

Comfort

De tapijten van Parade straalt sfeer en warmte uit. Parade tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en is daardoor goed te combineren met de rest van het interieur.

Tevens zijn de tapijten geluiddempend. In flats of appartementen komt het vaak voor dat geluid doordringt via de vloer naar het onderliggende plafond. Tapijt is hier een oplossing voor. Tapijtvezels absorberen het geluid. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie. Daarnaast is tapijt in combinatie met ondertapijt een betere isolatie van warmte.

 

inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

 

Product: Parade Palesse

Meer informatie kleden:

Meer informatie over onze kleden vindt u op kleden

 

Materialen

Er worden veel synthetische garens toegepast voor de productie van tapijt. Hier kun je denken aan polyamide, polyester, polyacryl en polypropyleen. De meeste tapijten van Parade worden gemaakt van polyamide. Het is een sterke stof, wat ook elastisch en lichtecht is.
Parade heeft ook een uitgebreide collectie van wollen tapijten.

 

Product: Parade Palesse

 

Vloerverwarming

Veel tapijten zijn geschikt zijn voor systemen met vloerverwarming en -koeling!

Tapijt is behaaglijk, comfortabel en voelt warm aan, dempt geluid, zorgt voor een goede akoestiek en is vaak ook geschikt voor een vloerverwarming- en koelingssysteem.
Een woning dat met vloerverwarming op temperatuur wordt gehouden, heeft een vloerbedekking nodig die de warmte zo goed mogelijk geleid. Zodat je optimaal kan genieten van je vloerverwarming.

Belangrijk om op te letten:

  • De warmtedoorlaatbaarheid van het tapijt die de warmte van je vloerverwarmingssysteem doorgeeft (de Rc-waarde).
  • De Rc-waarde en de capaciteit van het vloerverwarmingssysteem moeten op elkaar worden afgestemd.
  • Het tapijt moet volledig verlijmd worden op de ondervloer met een lijmsoort die geschikt is voor vloerverwarming.

Bij vloerverwarming (als hoofdverwarming) en koeling en geldt een garantietermijn van 5 jaar.

 

 Product: Parade Loft

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof