Parade tapijt

Belvedere is de leverancier van Parade tapijten in Hilversum en het Gooi. Daarnaast kunnen wij alle Parade producten leveren. Parade maakt rijke en luxe producten die afgestemd zijn op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort.

 

Product: Parade Contessa 288

 

Desso

Parade tapijt is onderdeel van Desso. Desso tapijt is een toonaangevende Europese fabrikant van tapijt. Het tapijt van Desso heeft een hoge kwaliteit en met lange levensduur, bestemd voor de consumenten markt en geschikt voor commerciële toepassingen in o.a. banken, winkels en in openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra.

Tegenwoordig brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnen door. Daarom is het van levensbelang dat we een gezond binnenklimaat scheppen. Desso beschouwt het als verantwoordelijk om tapijten voor de commerciële sector en de consumentenmarkt te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving. Dit geldt het zelfde voor de Parade tapijten.

 

Product: Parade Residence 116

 

Comfort

De tapijten van Parade straalt sfeer en warmte uit. Parade tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en is daardoor goed te combineren met de rest van het interieur.

Tevens zijn de tapijten geluiddempend. In flats of appartementen komt het vaak voor dat geluid doordringt via de vloer naar het onderliggende plafond. Tapijt is hier een oplossing voor. Tapijtvezels absorberen het geluid. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie. Ook is tapijt in combinatie met ondertapijt een betere isolatie van warmte.

 

Product: Parade Palesse

 

Materialen

Er worden veel synthetische garens toegepast voor de productie van tapijt. Hier kun je denken aan polyamide, polyester, polyacryl en polypropyleen. Maar de meeste tapijten van Parade worden gemaakt van polyamide. Het is een sterke stof maar ook elastisch en lichtecht. Ook heeft parade een uitgebreide collectie van wollen tapijten.

 

Product: Parade Palesse

 

Vloerverwarming

Veel tapijten zijn geschikt zijn voor systemen met vloerverwarming en -koeling!

Tapijt is behaaglijk, comfortabel en voelt warm aan, dempt geluid, zorgt voor een goede akoestiek en is vaak ook geschikt voor een vloerverwarming- en koelingssysteem. Omdat een woning met vloerverwarming via de vloer op temperatuur wordt gehouden moet de vloerbedekking de warmte zo goed mogelijk doorgeven. Alleen dan kun je optimaal genieten van je vloerverwarming.

Waar moet ik op letten?

  • De warmtedoorlaatbaarheid van het tapijt die de warmte van je vloerverwarmingssysteem doorgeeft (de Rc-waarde).
  • De Rc-waarde en de capaciteit van het vloerverwarmingssysteem moeten op elkaar worden afgestemd.
  • Het tapijt moet volledig verlijmd worden op de ondervloer met een lijmsoort die geschikt is voor vloerverwarming.

Bij vloerverwarming (als hoofdverwarming) en koeling en geldt een garantietermijn van 5 jaar.

 

 Product: Parade Loft

 

Belvedere is de Villa inrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12, Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens Tempur matrassen tempur reismatrassen Kreamat bedden Brinkhaus dekbedden Brinkhaus kussens Inside vouwgordijnen Flowform bedden gordijnen tapijt woninginrichting cunera tapijt luxaflex vouwgordijnen kreamat tempur oplegmatras meubelstoffen overzicht bedden tempur dealer sealy Diez schramm Designers Guild