Rugpijn matras

Rugpijn matras;

Rugpijn is een zeer vervelende pijn en veel Nederlanders kampen ermee. Belvedere heeft inmiddels 30 jaar ervaring met het verbeteren van de nachtrust van mensen met rugklachten, hoofpijn en andere medische klachten.

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden om uw rugpijn te verminderen door gebruik van een op uw klachten afgestemd matras en een goed kussen.

Bel nu voor meer informatie op 035 – 62 147 50 of mail naar info@belved.nl

In veel gevallen leiden rugkklachten en hoofdpijn tot slecht slapen , slaapstoornissen, een verminderde nachtrust en onrustig slapen.  Op deze pagina leest u hoe met welke klachten uw rugpijn kunt verminderen door de aanschaf van een echt goed matras en bed.

Wij realiseren ons dat een goed matras geen medicijn is. Het kan echter wel degelijk een belangrijke bijdrage leveren aan een verbetering van uw situatie.

Wij werken intensief samen met artsen en fysiotherapeuten die klanten met een medische indicatie naar ons doorverwijzen. Samen zorgen wij ervoor dat uw weer beter kunnen slapen en uw slaapproblemen afnemen. Onze adviezen varieren van het plaatsen van extra ondersteuning in het bestaande slaapsysteem, een nieuw ergonisch kussen, tot de aanschaf van nieuwe matrassen.

Slapen en pijnen

Slapen en pijnen

Ga bij ernstige rugklachten altijd naar een medisch specialist of de huis arts

Bij ernstige rugpijn of rugklachten  kan de oplossing niet alleen gevonden worden in de keuze van een goed matras. U heeft intensieve behandeling nodig die kan worden aangevuld met de keuze van een goed matras en hoofdkussen. Lichte rugpijn, nekpijnof contactpijn is veelal op te lossen met een nieuw matras of kussen, of een aanpassing aan uw bestaande matras.

Op deze pagina vindt u informatie over verschillende soorten rugpijn en in hoeverre een goed bed en matras deze pijn kan verhelpen, voorkomen of verminderen. U kunt ons ook altijd bellen op 035 – 62 147 50.

 

Hoofdpijn en Slapen

Hoofdpijn kan een relatie hebben met een slecht kussen. Het kussen ondersteunt de nekspieren onvoldoende of rekken ze juist teveel op, deze verstarren en stralen pijn uit naar uw hoofd. Omdat een goed kussen zeer nauw luistert hebben wij een  zeer uitgebreide collectie kussens die u uitgebreid kunt uitproberen. U kunt een kussen ook zonder kosten thuis 1 nacht uitproberen. Deze service is gratis.

 

Rugpijn en onrustig slapen

Rugpijn kan ook leiden tot onrustig slapen. Inmiddels zijn er specieke bedsystemen die zorgen dat u rustiger slaapt.

 

Slaapadviseur Henk Bok

Onze slaapadviseur Henk Bok is gekozen tot de meest objectie beddenverkoper van het Gooi en heeft honderden mensen geholpen met het verbeteren van hun nachtrust en het verminderen van hun rugpijn

Henk Bok

 

Meer informatie

Meer informatie over onze bedden en matrassen vindt u op bedden

 

Voordelen Belvedere Villainrichting

  • deskundig advies
  • betrokken familiebedrijf met korte lijnen
  • financieel krachtig
  • levenslange service
  • gratis bezorging en installatie door heel Nederland
  • gratis afvoer bestaande matrassen en bed.

 

Inspiratie

Zoekt u inspiratie? volg ons op instagram    https://www.instagram.com/belvedere.villa.inrichting

Onze instagram geeft een goed beeld van mooie inrichtingen en de nieuwtjes op interieurgebied.

 

 

Meetsysteem Kreamat.

Het belgische beddenmerk Kreamat is geheel gespecialiseerd in het produceren van ergonomische bedden en matrassen. kreamat is als geen ander merk in staat rugklachten te verminderen doordat ze haar bedden zeer precies kan instellen op uw rug. Hiervoor is samen met de universiteit van Leuven. een revolutionair meetsysteem ontworpen. Het a la carte systeem.. Met behulp van dit meetsysteem kan voor u direct een optimale slaapsituatie worden samengesteld.

 

Vertikaal beweegbare bodem van Flowsleeping

De best aanpasbare bodem in de nederlandse markt is de bodem van Flowsleeping. Deze kan op 3 plekken verikaal bewegen. Hierdoor kunt u de bodem zeer precies instellen op uw lichaam. Waardoor een betere ondersteuning kan worden gerealiseerd. Deze bodem wordt veel toegepast bij vergroeingen van de rug. flowform systeem.

 

Vertikaal beweegbare bodem van Schramm

Schramm biedt ook de mogelijkheid om het matras op 2 plekken vertikaal te verstellen. Bij de schouder en bij uw bekken. U kunt dit electrisch doen of met een bijgeleverde slinger.

 

De functie van een Goed matras.

Een goed matras zorgt ervoor dat uw rug tijdens het slapen in de natuurlijke stand komt te liggen. Dat is van belang omdat alleen op dat moment herstel van uw rug kan plaatsvinden. Daarnaast oefent een goed matras weinig druk uit op het lichaam. Dit is belangrijk bij pijn die ontstaat door aanraking van het lichaamsdeel, zoals bijvoorbeeld pijnlijke knieen Vermindering van de druk is ook van belang bij een verstoorde doorbloeding van het lichaam.

Een systeem dat veel wordt toegepast voor klanten met zeer ernstige rugklachten is het flowform systeem.

 

de functie van een kussen.

Een goed matras kan niet zonder een goed kussen. Een goed kussen vult de ruimte tussen het matras en het hoofd op. Hierdoor krijgt uw hoofd goede ondersteuning en worden uw nek en rug niet onnodig belast. Het is derhalve zaak een kussen te vinden die exact de vrijvallende ruimte opvult waardoor uw rug in de juiste positie komt te liggen. Goede kussens zijn daarom altijd in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Wij hebben een uitgebreide collectie orthopedische kussens.

 

Uw kussen thuis gratis testen

Wij vinden een goed kussen zo belangrijk bij het voorkomen en verminderen van rugpijn, dat U uw kussen uitgebreid kunt uitproberen op 1 van onze 15 testbedden. U kunt het kussen ook gratis thuis testen op uw eigen matras, net zo lang totdat u het juiste kussen heeft gevonden.

 

ontstaan rugpijn

De meeste rugpijn ontstaat door een verkeerde beweging of een te grote belasting van 1 van de wervels van de rug.

Er zijn verschillende soorten rugpijn:

 

Spit

bij spit schiet de rug als het ware op slot. Het ontstaat meestal een ongewoon zware beweging. Bijvoorbeeld het verslepen van een zwaar meubel, of het spitten in de uit. De pijn kan direct ontstaan maar ook na een bepaalde periode.

De pijn is hevig en de rug kan vaak niet meer gebruikt worden.

 

Wat kan een goed bed of matras doen bij Spit

De hevigheid van spit verdwijnt naar verloop van tijd. Belangrijk is om de rug in beweging te houden. Door bijvoorbeeld het schudden van de onderrug. Daarnaast wordt vaak fietsen aanbevolen.  Een goed matras kan ervoor zorgen dat u rug zich in een goede conditie bevindt, waardoor het probleem zich minder snel zal voordoen.

 

Cocygodynie

Dit is een lage rugpijn op de plaats van het stuitbeen. Het is een constante pijn die kan uitstralen door de billen. Het ontstaat door bijv een zware val het het stuitje, maar het kan ook ontstaan na een bevalling.

Wat kan een goed bed of matras doen bij Cocygodynie

De tijd moet hier vaak het werk doen. In de tussentijd worden veelal pijnstillers en evt pijninjecties voorgeschreven. Een goed matras of kussen kan hier helpen om de druk te verlagen. De kussen en matrassen van Tempur zijn hierbij bij uitstek voor geschikt.

 

Ischias

Dit is een vorm van zenuwpijn. het geeft een flinke pijn door de billen, langs de achterkant van het dijbeen, doorschietend naar de enkel. Ischias is op zich zelf geen diagnose maar eerder een symptoon. De oorzaak is velerlei zoals een hernia, artrose, gewrichtsontsteking.

Wat kan een goed bed of matras doen bij Ischias

Een goed matras of kussen kan hier helpen om de druk te verlagen. De kussen en matrassen van Tempur zijn hierbij bij uitstek voor geschikt. Daarnaast kan een goed matras zorgen dat u rug de meest optimale stand aanneemt tijden het slapen, waardoor het herstel voorspoediger verloopt.

 

triggerpoints

Hier is de rugpijn een afgeleide van pijn elders in de rug. Bijvoorbeeld pijn als gevolg van een spierknoop in een overbelaste of beschadigde spier. In deze gevallen is de bloedcirculatie niet meer optimaal waardoor ook de spierknoop niet kan genezen. De Pijn die hierdoor ontstaat kan uitstralen naar de rug.

Wat kan een goed bed of matras doen bij triggerpoints

Een goed matras of kussen kan hier helpen om de druk te verlagen. De kussen en matrassen van Tempur zijn hierbij bij uitstek voor geschikt. Daarnaast kan een goed matras zorgen dat u rug de meest optimale stand aanneemt tijden het slapen, waardoor het herstel voorspoediger verloopt.

 

Discus-Hernia

Bij een Hernia wordt een deel van de vloeistof in een tussenwervelschijf naar buiten gedrukt. Hierdoor ontstaat druk op de zenuwen met pijn of functieverlies als gevolg.

Wat kan een goed bed of matras doen bij een Hernia

Bij Hernia patienten wordt meestal een matras van Tempur aanbevolen. Deze matrassen zijn drukverlagend en vormen zich optimaal naar de rug, waardoor de ruggegraat in haar natuurlijk stand komt te staan tijdens het slapen.

 

kneuzingen, scheuren en verrekkingen

Dit ontstaat i.h.a. door een te zware belasting, een onverwachte beweging of een klap. Dit zijn milde vormen van rugpijn die meestal vanzelf kunnen verdwijnen.

Wat kan een goed bed of matras doen bi j kneuzingen en verrekkingen

Een goed matras of kussen kan hier helpen de rug tijdens het slapen te ontlasten en in de natuurlijke houding te brengen. Dit versnelt het genezingsproces.

 

wervelbreuken

Dit kan ontstaan door een zware val. Indien ook de zenuwen of ruggenmerg beschadigd raken kan verlamming optreden. Vaak zijn wervelbreuken juist heel klein en weet je zelf niet dat je een gebroken ruggenwervel hebt.

Wat kan een goed bed of matras doen bij wervelbreuken

Een goed matras of kussen kan hier helpen om de druk te verlagen. De kussens en matrassen van Tempur zijn hierbij bij uitstek voor geschikt.

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al bijna 100 jaar jaar een begrip in Hilversum en de Gooi en heeft in het Gooi en Vechtstreek onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum.

Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag, Wassenaar, Breda, Almere, Groningen, Maastricht, Leeuwarden, Arnhem, Zwolle, Assen, Leiden, Alkmaar en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

 

Meer informatie over onze gordijnen en meubelstoffen

meubelstof   gordijnen   sunway    jab    jim Thompson  Pierre frey  rubelli    dedar  zoffany  sanderson     morris   nobilis   mulberry  ralph lauren  elitis  etro manuel canovas  Gaston & Daniela    gpj baker  james hare  lelievre  kvadrat  ploeg gordijnen

 

Meer informatie over ons behang

behang    Cole & Son behang    arte behang   elitis behang

 

Meer informatie over onze bedden en matrassen

vispring  pullman matras    kuperus matras   serta matras   matrassen    Treca de paris  Styldecor  simmons matras   hamaso matras  kreamat matras    greensleep matras    sleepeezee matras  loof