MID tapijt

Belvedere is de grootste leverancier van MID tapijt, vloerkleden en karpetten in Hilversum en het Gooi. Wij hebben de volledige collectie van MID op onze toonzaal.

 

 

MID vloerkleden

MID is een gerespecteerde leverancier van top kleden en tapijt. De wollen kleden worden geleverd in 98 kleuren en in diktes varierend  van 6.4 tot 15 mm.  Kamerbreed tapijt van MID is leverbaar in breedtes tussen de 360 en 455 oplopend met 10 cm. MID is bekend van haar Frise, bloucle en structuur tapijten.

 

MID, custom wool

 

MID levert hoogwaardige design

MID Carpets maakt van hoge kwaliteit tapijt in de wereld van Custom Wilton Weven. Veel koninklijke paleizen, exclusieve hotels, winkel, businessclass kantoren en luxe jachten hebben vloeren bekleedt met MID tapijt. MID reageert snel op veranderende behoefte en past hier tapijten op aan.

 

Kleur en kwaliteit

U bepaalt dus zelf hoe de kleur van uw tapijt eruit komt te zien. Elke gewenste kleur is mogelijk. Standaard zijn er 98 kleuren. En als uw kleur er niet bij zit, dan maakt MID die voor u. MID verwerkt uitsluitend 100% zuiver scheerwol uit New Zealand. In enkele kwaliteiten wordt ook zijde toegepast.

 

 

Belvedere is de Villainrichter van Nederland

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vechtstreek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp, Nederhorst den Berg, Loosdrecht, Loenen, Breukelen, Vreeland en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort,  Den Haag, Almere en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e Loswal 12,  Hilversum,  Gooi en Vechtstreek

Tempur kussens     Tempur matrassen    tempur reismatrassen   Kreamat bedden   Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens   Inside vouwgordijnen  Flowform   bedden   gordijnen   tapijt   woninginrichting   cunera tapijt   luxaflex   vouwgordijnen    kreamat   tempur oplegmatras    meubelstoffen   overzicht bedden    tempur dealer    sealy    Diez