Romo Carpets

Romo Carpets, Belvedere heeft de grootste collectie van Hilversum en het Gooi. Wij kunnen de volledige collectie van Romo leveren en een groot deel van deze collectie is in onze toonzaal aanwezig.

 

 

Carpet Murano

Carpet Murano

 

 

Romo Carpets

Een nieuwe uitdaging is Romo aangegaan. Met een nieuwe samenwerking zijn ze trots om de eerste Rug Collectuion te introduceren. In samenwerking met gespecialiseerde wevers van Louis de Poortere heeft het ontwerpteam van Romo een aantal populaire ontwerpen gemaakt die prachtig vertaald zijn. In vlak weefsel en luxueuze handgetufte tapijten.

 

Lomasi Charcoal

 

Website

Voor meer informatie https://www.romo.com/collections/rugs

 

Romo onderscheidt zich op de volgende punten

  • Romo gebruikt onderscheidende dessins
  • Romo heeft met Linare de meest verkochte stof in Nederland (240 kleuren)
  • Romo is toe te passen in een modern en klassiek interieur

 

Scala Teal

 

 

Gordijnstof of meubelstof bestellen met korting

Alle stoffen en gordijnstoffen die  wij  voeren leveren wij zonder verzendkosten door heel Nederland. Informeer naar onze speciale internet korting voor een extra scherpe prijs. Dit kan telefonisch op 035 – 62 147 50 of via een mail naar info@belvedere-interior.nl

Dit  geldt alleen voor losse stof. Voor een scherpe  offerte voor kant en klare gordijnen nodigen wij u gaarne uit in onze winkel.

 

 

Romo clarice

Romo clarice

 

 

Al 30 jaar een begrip in Hilversum, Gooi en Vechtstreek

Belvedere is al 30 jaar een begrip in Hilversum en het Gooi en heeft in de Gooi en Vecht streek  onder de villabewoners een grote schare fans.

Van oudsher hebben wij veel klanten in Laren, Blaricum, Huizen, Bussum, Naarden, Loosdrecht, Breukelen en Hilversum. Tegenwoordig weten ook veel klanten uit Amsterdam, Amersfoort en Utrecht onze zaak te vinden.

 

Belvedere, 2e loswal 12 Hilversum, het Gooi

Tempur kussens   Tempur matrassen  tempur reismatrassen  Kreamat bedden  Brinkhaus dekbedden  Brinkhaus kussens  Inside vouwgordijnen  Flowform  bedden  gordijnen    tapijt  woninginrichting  tapijt  cunera tapijt  luxaflex  vouwgordijnen